Yasenka

Najbolji antiejdž u regionu! Saznajte o kom je proizvodu reč i da li se isplati

Autor:

26.02.2024 14:32

Foto: Yasenka Promo

Foto: Yasenka Promo

Yasenka - Skinage kolagen Elegans



Dok sa drugaricom ispijate kafu i razmenjujete bjuti savete veoma često saznate nešto što vam u potpunosti može promeniti život.

Šta kažete na činjenicu da se s godinama nivo kolagena u organizmu smanjuje? To veoma utiče na izgled vaše kože, kose i noktiju.

Yasenka Promo

 

Ako napravite malo istraživanje na internetu, sigurno ćete naići na informaciju da se ovaj protein ne može povećati hranom. Ali, ne očajavajte, postoje suplementi uz pomoć kojih za desetak godina nećete videti potpunog stranca u ogledalu.

Osluškujući potrebe žena Yasenka je stvorila jedinstvenu formulaciju koja će, za razliku od svih dosadašnjih proizvoda na tržištu, raznih krema i ulja, vratiti koži gradivne elemente i osigurati energiju čitavom organizmu.

Yasenka Promo

 

Reč je o otmenom, elegantnom, a pre svega delotvornom kolagenu s potpisom Yasenke – "Skinage kolagen Elegans".

U čemu je tajna Skinage kolagen Elegansa?

Pored toga što sadrži čak 10.000 mg ribljeg kolagena tipa 1, čiji su molekuli mali i formulisani tako da ih naše telo najbolje iskoristi, "Skinage kolagen Elegans" sadrži još jedan molekul važan za hidrataciju - hijaluronsku kiselinu koja hrani i hidrira kolagen, a samim tim omogućava da se pravilno ugradi.

Yasenka Promo

 

Ovaj preparat sadrži i vitamin C, biotin i čitav kompleks vitamina B, kao i mineral vitalnosti kože i kose i cink.

Osim što smanjuje bore, "Skinage kolagen Elegans" jača kosti, zglobove, kosu, nokte, a ujedno podiže energiju i čini da se osećate kao nikada pre.

Yasenka Promo

 

"Skinage kolagen Elegans" odličan je preparat za čišćenje, to jest detoksikaciju organizma, jer podstiče izlučivanje štetnih tvari iz organizma uz pomoć Q10 i zelenog čaja.

Jedinstven preparat sa hrvatskim potpisom "Collagen Elegance" ne sadrži šećer, a tropski ukus crne trešnje nadražiće sva vaša čula.

 

Komentari. (0)

Loading