Radivoje Bukvić

I kad je napuštao Srbiju, i kad se razvodio od Marije: Ova rečenica Raši Bukviću promenila je život

Autor:

20.05.2024 12:02

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Raša Bukvić kroz život korača siguran u sebe i sa verom u svoje snove



Bila je 2005. godina kada je Radivoje Raša Bukvić (44) kao svršeni student Fakulteta dramskih umetnosti dobio ulogu u novom televizijskom projektu Siniše Pavića “Stižu dolari”.

Blesnuo je i nestao iz vidokruga. Nedugo zatim počele su da stižu vesti kako gradi uspešnu karijeru u Francuskoj, zatim i u Americi. O tom periodu njegovog života najbolje svedoči CV koji broji najmanje dvadeset inostranih naslova.

Jovanka Bojković

 

U Srbiju se vratio 2017. godine, ne toliko zbog posla, koliko zbog želje da sin Danilo, koga je dobio u braku sa koleginicom Marijom Bergam, odrasta uz bake i deke.

- Ko sam ja da im oduzimam ulogu koju fantastično rade - glasno se zapitao tada Raša Bukvić u intervjuu za HELLO!.

- Prilično rano sam znao šta želim. Još u trećem razredu gimnazije zapitao sam se gde vidim sebe za deset godina. Čim sam vizuelizovao svoju budućnost, bilo mi je jasno šta treba da radim.

Pročitajte Marija pala u zaborav - Raša Bukvić uslikan sa ovom lepoticom

Svaki put kad bih se našao na nekoj raskrsnici zagledao bih se u tu sliku i tačno znao kako dalje. To mi je mnogo pomoglo, inače bih bio izgubljen kao guska u magli.

I dalje dosledno koračam tom davno zamišljenom stazom - iskreno je rekao Raša, koji ne krije da mu je deviza "kakve su ti misli, takav ti je život" umnogome pomogla u životu. 

- Verujem da nam se uglavnom dešava ono što želimo. Međutim, postoje ljudi koji su zaboravili da žele i žive stihijski.

Odmalena nas uče da banalizujemo želje na nivou poklona od Deda- Mraza. Prave ljudske želje nisu materijalne, već intimne. Čovek treba sebi da oprosti ako napravi grešku, ali ne sme zaboraviti da želi.

Pitanje je trenutka kada će univerzum biti blagonaklon - zaključio je Raša.

Jakov Simović

 

 

Komentari. (0)

Loading