Radivoje Bukvić

Novi početak posle razvoda od Marije Bergam: Odluka Raše Bukvića oduševila, konačno srećan

Autor:

05.01.2023 13:52

Foto: Jovanka Bojković

Foto: Jovanka Bojković

Odluka Raše Bukvića oduševila, posle razvoda život nastavlja ovde



Marija Bergam posle razvoda od Radivoja Raše Bukvića udala se u tajnosti i dobila ćerku Olgu. Glumac je nedavno za magazin Gloria otkrio je da njegov sedmogodišnji sin Danilo, kojeg je dobio u braku sa Marijom , uživa u ulozi starijeg brata.

Pročitajte Raša Bukvić smršao deset kilograma - Gladovao sam zbog nove uloge

Jelena Jovanov

 

- Drago mi je da je beba dobro, što kaže naš narod, samo neka je živa i zdrava. Život ide dalje, svojim putem. Danilo je sad pravi, veliki stariji brat i mnogo je ponosan zbog toga. S njim se viđam baš često i jako nam je lepo. Trudim se da mu stvorim navike koje će ga što više povezati sa prirodom i ljudima - otkrio je glumac koji je rođen u Somboru, studirao u Beogradu, radio u Parizu i Los Anđelesu, gde je snimio brojne filmove sa svetskim zvezdama.

Jakov Simović

 

Prelepa odluka Raše Bukvića 

Raša je uspeo vrednim radom i da se skući u Parizu, gde je kupio stan sa pogledom na Ajfelov toranj, ali se 2017. godine vratio u Srbiju, gde do danas živi kao podstanar. Međutim, kako je stavio tačku na brak sa Marijom Bergam Radivoje je odlučio i da se preseli iz našeg glavnog grada ni manje ni više nego u Čortanovce, selo nadomak Inđije.

Njegovo imanje se, kako piše Kurir nalazi u komšiluku Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, koji u neposrednoj blizini imaju vikendicu

printscreen

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading