Radivoje Raša Bukvić

Život ide dalje, svojim putem

Autor:

07.11.2022 17:11

Foto:

Foto:

Glumac Radivoje Raša Bukvić o krahu braka



Radivoje Raša Bukvić otkrio je da njegov sedmogodišnji sin Danilo, kojeg je dobio u braku sa koleginicom Marijom Bergam, uživa u ulozi starijeg brata s obzirom na to da se glumica, posle njihovog razvoda, u tajnosti ponovo udala i pre tri meseca dobila ćerku Olgu.

- Drago mi je da je beba dobro, što kaže naš narod, samo neka je živa i zdrava - kaže Raša i nastavlja: - Život ide dalje, svojim putem. Danilo je sad pravi, veliki stariji brat i mnogo je ponosan zbog toga. S njim se viđam baš često i jako nam je lepo. Trudim se da mu stvorim navike koje će ga što više povezati sa prirodom i ljudima. Cilj mi je da što manje vremena provodi pored ekrana i uz video-igrice, iako je to neminovnost za ove nove generacije, što mi se uopšte ne dopada. Gledam da svaki slobodan trenutak iskoristim da ga odvedem da se u parku igra sa drugarima ili da odemo negde u prirodu. Samo da bude neke akcije napolju.

Budući da je Raša rođen u Somboru i da njegovi roditelji, otac Danilo i majka Verica, i dalje žive u tom gradu, često ih sa sinom tamo obilazi.

Pročitajte i: Bila je veoma živopisna- Raša Bukvić ovo delo posvetio je ženi koja je obeležila njegov život!

Jelena Jovanov

 

Kompletan tekst pročitajte u novom broju Glorije 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading