Raša Bukvić

Raša Bukvić nikad srećniji, ova poznata dama mu je vratila osmeh na lice

Autor:

23.02.2024 16:02

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Film Raše Bukvića premijerno će biti prikazan na ovogodišnjem FEST-u



Radivoje Raša Bukvić važi za jednog od najuspešnijih glumaca u regionu, a čini se da poslednjih godina ima možda i previše projekata na kojima radi.

Iako je u svakoj novoj ulozi sve maestralniji, odlučio je da ode korak dalje, pa će tako prvi film Raše Bukvića, gde je on potpisan kao reditelj, biti premijerno prikazan za nekoliko dana na FEST-u.

A.H./ATAImages

 

Osim što je uzbuđen zbog premijere rediteljskog prvenca, Raša ima još jedan važan razlog za sreću i ponos.

Naime, kao predsednik žirija on će odlučivati o najboljim ostvarenjima na 52. izdanju FEST-a, koji će trajati do 3. marta.

Film Raše Bukvića biće prikazan sutra, evo ko igra glavnu ulogu

Koliko već sutra biće prikazan kratkometražni film Raše Bukvića "Još jedan dan" na otvaranju Festivala. U svom rediteljskom debiju, glavnu ulogu, baba-Smilje, poverio je maestralnoj Miri Banjac.

Luka Šarac

 

Kako je u intervjuu za "Kurir" glumac otkrio kada je poželeo da se oproba iza kamere, jedina želja mu je bila da naša najstarija glumica igra glavnu i jedinu ulogu.

Pročitajte Marija pala u zaborav: Raša Bukvić uslikan sa ovom lepoticom

- Mira je bila jedini i nezaobilazni izbor. Od njenog "da" zavisilo je da li ćemo da krenemo u produkciju. Radi se o petoj najstarijoj živoj glumici na svetu, nismo mogli da je ne pitamo da li želi i može da radi.

Komentari. (0)

Loading