Raša Bukvić

Marija pala u zaborav: Raša Bukvić uslikan sa ovom lepoticom

Autor:

25.10.2023 13:50

Foto: A.H./ATAImages

Foto: A.H./ATAImages

Ljubavni život Raše Bukvića intrigira javnostNakon razvoda od Marije Bergam ljubavni život Raše Bukvića dugo je intrigirao javnost.

Da li ima devojku i s kim se popularni glumac viđa, veoma je zanimalo njegove obožavateljke, a na ta pitanja niko nije imao odgovor.

Ivan Aranđelović, Jelena Jovanov

 

I dok se javnost i dalje pita ko je devojka Raše Bukvića on mudro ćuti, ali su najnovije fotografije pokrenule spekulacije.

Naime, glumac se sinoć pojavio na jednoj filmskoj premijeri, pa iako je crvenim tepihom prošetao sam, foto-reporteri su ga kasnije uslikali u društvu jedne lepotice.

Pročitajte Bila u braku sa kolegom, posle razvoda se tajno udala i rodila ćerku - Ovo je Marija Bergam danas

Ljubavni život Raše Bukvića i dalje intrigira

Pred početak projekcije Raša i njegova pratnja sve vreme su se osmehivali i bili su sjajno raspoloženi, što je mnoge navelo da pomisle da se radi o novoj romansi.

Ata Images

 

Da li je sinoćnja pratilja nova devojka ili ne, niko sa sigurnošću ne može da potvrdi, a šta je istina, vreme će pokazati.

Ata Images

 

Podsetimo, Marija Bergam i Raša Bukvić posle pet godina ljubavi, stavili su tačku na svoj brak u kome su dobili sina Danila, a glumica se nedavno udala po drugi put i dobila ćerku Olgu.

Komentari. (0)

Loading