Jelena Đoković

Jelena Đoković otvorila sezonu letnjih haljinica, kratko i lepršavo (foto)

Autor:

13.05.2024 06:51

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Haljina Jelene Đoković jednostavna, a tako moćna



Supruga najboljeg tenisera sveta godinama nosi laskavu titulu dame sa stilom i to sa potpunim pravom. Njen stajling se i ovoga puta našao na meti komentara, a haljina Jelene Đoković oduševila je modne znalce.

Ata Images

 

Bilo da idete u šetnju, na kafu sa drugaricom ili neki gala događaj prolećna haljina Jelene Đoković će učiniti da se osećate posebno. 

Pročitajte Više ne krije - Evo šta Jeleni Đoković stvara najveću nervozu

Šareni dezen čini kreaciju pogodnom za ovo doba godine, a u pitanju je model koji prati liniju tela i ističe sve ženske adute. 

Haljina Jelene Đoković godinama ne izlazi iz mode, pa ju je ona nosila i na Vimbldonu 2018. godine. Ova kreacija čuvenog modnog brenda Parker Magna na zvaničnom sajtu košta 336 evra. 

Novakova supruga stajling je upotpunila satom, diskretnom ogrlicom i naočarima za sunce dok je bujnu kosu vezala u pletenicu. 

 

 

Laskavi komplimenti na račun njenog izgleda ni ovoga puta nisu izostali, a verujemo da je i Noletu srce zaigralo kada ju je video. 

„Prirodna žena”, „Prelepa i prezgodna”, „Ovako se dama oblači”, „Još jedna modna lekcija Jelene Đoković” samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod njene fotografije.

Komentari. (0)

Loading