Novak Đoković

Šta mu bi?! Novak Đoković se javno obratio supruzi, čeka se Jelenina reakcija

Autor:

14.12.2023 13:45

Foto: Clive Brunskill / Getty Images

Foto: Clive Brunskill / Getty Images

Emotivne reči Novaka Đokovića ganule su Jelenu, ovo je prava ljubav



Najbolji teniser sveta aktivan je na društvenim mrežama, gde sa svojim vatrenim fanovima deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života. 

Ovoga puta rezimirao je uspehe iz 2023. godine, a emotivne reči Novaka Đokovića upućene njegovoj supruzi Jeleni nikoga ne ostavlju ravnodušnim. 

Photo by Clive Brunskill/Getty Images

 

- Bila je ovo nezaboravna sezona koju ćemo zauvek pamtiti. Beskrajno sam zahvalan mojoj ženi koja je stub naše kuće i koja je najbolja majka za našu decu koju sam mogao da poželim.

Pročitajte Baš su se opustili - Novak i Jelena razmenjuju nežnosti u javnosti, to je ljubav (foto)

- Njena podrška i ljubav, kao i ljubav porodice dala mi je veliku snagu i stabilnost za ostvarivanje istorijske sezone. Zahvalan sam i svom timu na posvećenosti i zalaganju.

Čestitam im jer je ovo isto toliko njihov uspeh koliko i moj. Još jedna fenomenalna sezona koja nam je donela prregršt fenomenalnih trenutaka koji su izazvali ogromnu jezu i radost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

- Jedan od takvih trenutaka za mene je bio doček ispred Skupštine sa našim šampionima basketašima i košarkašima. Putovanje se nastavlja u 2024. godini. Radujem se novim izazovima. 

Samo napred i Idemooo - bile su reči Novaka Đokovića koje su se našle ispod najnovije objave na njegovom Instagram-profilu. 

Valerio Pennicino/Getty Images

 

Podsećanja radi, Đoković je ove godine osvojio rekordnu sedmu titulu u ATP finalu i nadmašio Štefi Graf za najviše nedelja provedenih kao broj jedan na svetu - prekoračio je "čarobnu" crtu od četiristo nedelja na samom vrhu tenisa.

Čestitamo!

Komentari. (0)

Loading