Jelena i Novak

Ni maniri, ni lepota: Ovim je Jelena Đoković osvojila Novakovo srce, neobično

Autor:

12.04.2024 20:01

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Prelepa osobina Jelene Đoković koju Novak obožava



Jelena i Novak Đoković su jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. 

Gde god da se pojave zrače vaspitanjem i odmerenošću, a malo ko zna koja je to osobina Jelene Đoković zauvek osvojila srce našeg najboljeg tenisera. 

Simon Hofmann / Getty Images for Laureus

 

Naime, Jelena i Novak su se 10. jula na Svetom Stefanu u Crnoj Gori zavetovali na večnu ljubav, a četiri meseca kasnije na svet je došao Stefan, potom i tri godine mlađa Tara

Pročitajte Neko bez igračke, neko bez telefona, a Novakova i Jelenina deca bez ovoga ne idu na spavanje

Lepotu, odevne kombinacije, humanitarni rad, manire, način na koji Noletova supruga odgaja decu svi pomno prate i hvale. 

Sve to impresionira i našeg tenisera, međutim, osobina Jelene Đoković koja mu se naročito dopada je to što je uprkos popularnosti ostala normalna i iskrena.

Pročitajte Reči pune ljubavi - Novak Đoković oduševio Jelenu, to je pravi muškarac (foto)

- Na prvi pogled me je osvojila osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više.

Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina.

Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnim - otkrio je svojevremeno naš najbolji teniser. 

Komentari. (0)

Loading