Dok je Novak zatočen u Australiji, Jelena Đoković donela odluku koja je iznenadila sve

Autor: Gloria.rs

06.01.2022 20:00

Foto: Gettyimages

Foto: Gettyimages

Supruga Novaka Đokovića, Jelena donela je iznenađujuću odluku, kojom je podgrejala spekulacije o navodnoj krizi u braku, no iza svega krije se logično objašnjenje.Naime, Novak Đoković krenuo je u Melburn kako bi se pripremio za Australijan Open, kako bi na najbolji način otpočeo sezonu pred sobom. Međutim zbog problema sa papirologijom, Novak je sa aerodroma odveden direktno u pritvor. 

Ove praznike, sudeći po poslednjim informacijama dostupnim medijima, Novak će dočekati u imigracionom centru u Melburnu, a odluku o tome da li će biti deportovan u Srbiju saznaće tek u ponedeljak.

Armija fanova šeta ispred hotela u kome je smešten Novak, pružajući mu bezgraničnu podršku, dok ih Nole ne gubeći nadu, sa puno ljubavi posmatra sa prozora.

Pročitajte i Žestoke pretnje upućene Novaku Đokoviću: Vratiće se kući prvim avionom

Sa druge strane, najbliži član Noletove porodice, njegova supruga Jelena ovim povodom još uvek se nije oglasila, što je onima koji već neko vreme veruju da je njihov brak u krizi samo dalo potvrdu. Oni koji znaju Jelenu znaju da je svim srcem uz supruga, ali da je odluku da se ne oglasi javno donela kako bi Stefan i Tara imali bezbrižne praznike bez suza i staha.

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Petar

09.01.2022 23:48

Podrska i postovanje za Jelenu!