Kejt i Vilijam

Ni maniri, ni lepota... Ovim je Kejt Midlton osvojila princa Vilijama, neobično

Autor:

04.01.2024 20:09

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Foto: Chris Jackson / Getty Images

Prelepa osobina Kejt Midlton koju princ Vilijam obožavaPrinc Vilijam i Kejt Midlton u braku su od aprila 2011. godine, a kruna njihove velike ljubavi su ćerka Šarlot i sinovi LuisDžordž

Chris Jackson/Getty Images

 

Međutim, malo ko se seća da su se njih dvoje upoznali i zavoleli tokom studentskih dana, dok su se školovali na Univerzitetu "Sent Endruz" i da su nakratko raskinuli 2007. godine.

Ubrzo je usledilo pomirenje, a njihova ljubav postala je jača nego ikada.

Pročitajte Kraljevska dadilja jednu reč deci nikada ne sme da kaže, majke u Srbiji izgovore je minimum 10 puta dnevno

Od kada su razmenili bračne zavete, Kejt je postala jedna od najpopularnijih članica britanske kraljevske porodice, a kada je ona u pitanju – javnost hvali sve. Njenu lepotu, odevne kombinacije, humanitarni rad, manire, način na koji odgaja decu...

Sve to impresionira i princa Vilijama, ali, kako navodi "Glossy", osobina Kejt Midlton koja mu se naročito dopada je to što je uprkos popularnosti ostala jednostavna i "normalna osoba".

Karwai Tang WireImage/Getty Images

 

- Ta deca izgledaju prilično zadovoljno. To je umnogome Kejtina zasluga i načina kako je ona odrastala. Vilijam to jednostavno obožava.

Pročitajte Ovakve ih do sada nismo videli - Princ Vilijam i Kejt Midlton javno razmenjivali nežnosti, pao je i poljubac (foto)

- Ona nije živela u aristokratskim uslovima, zbog toga se Kejt trudi da decu drži na zemlji i tako što ih i dalje vozi u školu, trudi se da Vilijam ili ona budu tu i za povratak kući.

Naravno, Kejt voli i da kuva za svoju porodicu, a ljubav prema prirodi deli sa svima - rekao je jednom prilikom izvor blizak porodici za "People".

Komentari. (0)

Loading