Vilijam i Kejt

Ovakve ih do sada nismo videli: Princ Vilijam i Kejt Midlton javno razmenjivali nežnosti, pao je i poljubac (foto)

Autor:

07.07.2023 20:45

Foto: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Foto: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Poljubac princa Vilijama i Kejt Midlton je sve iznenadioPrinc Vilijam i Kejt Midlton godinama važe za omiljeni kraljevski par. Gde god da se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću.

Karwai Tang WireImage/Getty Images

 

Kao što je već poznato kraljevska porodica ima stroga pravila i kodekse ponašanja u javnosti kojih se svi članovi slepo pridržavaju. Ipak, izgleda da su se granice nakon smrti kraljice Elizabete malo pomerile.

U poslednje vreme omiljeni kraljevski par je sve prisniji u javnosti, a nedavni poljubac princa Vilijama i Kejt Midlton oduševio je obožavaoce širom sveta. 

Pročitajte Jeftina i bez pečenja - Recept za tortu koja se služila na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton će vas oduševiti FOTO

Naime, na nedavno održanom polo meču princeza Od Velsa je sa osmehom na licu primila supruga u topli zagrljaj. Ali, ni to nije sve...

Max Mumby/Indigo/Getty Images

 

Bračni partneri su sve vreme razmenjivali poglede pune ljubavi, a desio se i prvi javni poljubac princa Vilijama i Kejt Midlton.

Pročitajte Kralj Čarls ponovio istu grešku? Kejt Midlton doživela Dajaninu sudbinu

Doduše, njih dvoje su se poljubili u obraz, a tokom uručenja trofeja Kejt je ponosno položila ruku na leđa svog supruga.  Kako je sve izgledalo pogledajte u videu koji sledi. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading