Kejt Midlton

Kralj Čarls ponovio istu grešku? Kejt Midlton doživela Dajaninu sudbinu

Autor:

28.03.2023 10:00

Foto: Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

Kralj Čarls ponovio istu grešku koja je ponizila princezu



Kada je reč o britanskoj kraljevskoj porodici, ponekad deluje da se skandali kroz istoriju ponavljaju. Ovog puta Kralj Čarls ponudio je nove titule prvim komšijama Vilijama i Kejt.

Pročitajte Kralj Čarls razbesneo Britaniju - Oduzima Hariju i Megan najvrednije, kao da nema srca

Getty Images

 

Iako deluje kao uobičajeno odluka, i to ne bi bilo ništa čudno da to nije Markiza od Čolomodeja, za koju se sumnjalo da je ljubavnica princa.

Kralj je jednim potezom uspeo da šokira britansku javnost kada je, nakon meseci i meseci šuškanja o tajnoj vezi svog sina Vilijama i lepe Sare, Markize od Čolomodeja, rešio da je nagradi i njoj i njenom mužu ponudi nove titule.

Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

 

Zbog svega se mogu pročitati komentari da se "istorija ponavlja", jer ono što je kralj nekad radio Dajani, sada radi svojoj snaji Kejt.

Podsetimo, Markiz od Čolmondelija i njegova supruga Sara Rouz Henberi prve su komšije Vilijama i Kejt Midlton na imanju Sandringam. Kralj im je sada ponudio nove titule u kraljevskoj porodici, odnosno unapredio ih.

Pročitajte Kralj Čarls skinuo cipele i ušao u džamiju, pocepane čarape šokirale svet (foto)

Guliver Getty Images

 

Dejvid Roksevidž i njegova supruga Rouz Henberi vratiće svoj status nakon što je on prošle godine zamenjen na mestu lorda Velikog komornika. Markiz će sada služiti kao kraljev lord u čekanju, piše Express.co.uk.

Na novom mestu Dejvid će prisustvovati važnim državnim i kraljevskim prilikama i predstavljati monarha na zvaničnim događajima kada bude pozvan, piše Wanted.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading