Kraljevska porodica

Bolest Kejt Midlton zakomplikovala stvari, Čarls i Kamila doneli važnu odluku

Autor:

27.03.2024 21:35

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Kralj Čarls i Kamila doneli su važnu odluku, Vilijam iz svega izostavljen



U emotivnom obraćanju, podeljenom 22. marta na zvaničnom Instagram profilu, Kejt Midlton je otkrila da boluje od raka i ide na hemioterapije.

Kako bi njen oporavak neometano tekao, kralj Čarls i kraljica Kamila doneli su važnu odluku koja se, osim na Kejt, odnosi i na njenog supruga princa Vilijama

Chris Jackson/Getty Images

 

Prema pisanju stranih medija, nedavno je održan sastanak na kojem se pravio plan koji će se sprovesti u delo u slučaju smrti kralja Čarlsa sa kojeg je, navodno, Vilijam izostao.

Pročitajte Šta će se desiti sa Kamilom ako kralj Čarls umre?

Operacija je nazvana Menai Bridge, pri čemu se vlada i kraljevska porodica pripremaju za najgori scenario ako se njegovo zdravstveno stanje ne poboljša. 

Podsećanja radi, kralj je nedavno saopštio da se bori sa opakom bolešću, ali vrsta kancera nije otkrivena u saopštenju iz Bakingemske palate.

Dok prolazi kroz tretmane, kralj Čarls III od kuće obavlja svoje dužnosti, dok je Kamila obavljala kraljevske angažmane lično.

U isto vreme, Palata je isticala da 75-godišnji kralj „ostaje potpuno pozitivan u vezi sa svojim tretmanom” i „nestrpljivo iščekuje povratak potpunim obavezama čim bude moguće”.

Međutim, kao deo kontigentnog plana, kralj Čarls i kraljica Kamila su se privatno sastajali sa vladinim zvaničnicima kako bi napravili aranžmane.

Ipak, princ Vilijam je, navodno, isključen iz priprema, uprkos tome što je naslednik prestola, piše Pejdž Siks.

Razlog je taj što kralj ne želi dodatno da stresira sina koji, bez obzira na porodične probleme, uspešno obavlja i kraljevske dužnosti.  

Komentari. (0)

Loading