Kralj Čarls

Kralj Čarls skinuo cipele i ušao u džamiju, pocepane čarape šokirale svet (foto)

Autor:

15.02.2023 09:49

Foto: Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

Izgleda da i kralj Čarls živi kao sav normalan svet, što je ovih dana i pokazao u Londonu kada je skinuo svoje cipele i ušao u džamiju, a prizor je sve ostavio bez reči



Kralj Čarls glavna je tema o kojoj ovih dana bruje svetski mediji, ali ne zbog njegovog zvaničnog krunisanja koje se sa snestrpljenjem iščekuje u maju već, verovali ili ne, zbog čarapa. 

Pročitajte Loše vesti iz palate - Kamilino zdravlje narušeno, otkazane sve obaveze

Photo by Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images

 

Kralj Čarls III je sa svojom suprugom Kamilom posetio džamiju u Londonu, a sve oči bile su uprte u rupu ka njegovoj čarapi.

Kako pravilo nalaže, kralj se izuo kako bi ušao u zdanje i otkrio rupicu na vrhu svoje desne čarape. Fotografi su odmah zabeležili taj prizor, koji je postao viralan.

Pročitajte Bakingemska palata uzvraća udarac - Optužbe princa Harija dobile odgovor s dvora

Štedljivi Kralj dugo je izbegavao modne trendove, radije je umesto toga birao da nosi dobro iznošene favorite koje su izdržale test vremena. Prošlog meseca, bio je pohvaljen kada je obukao svoj kaput od tvida čak iz 1980.

- Ja sam jedan od onih ljudi koji bi cipele - ili bilo koji odevni predmet - popravljali ako mogu, umesto da ih samo bace - rekao je Čarls za britanski Vog 2020. godine.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading