Kamila i Čarls

Kamila mislila da je niko ne vidi, ovo Čarlsu nije smela da uradi

Autor:

13.05.2024 08:58

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Foto: Chris Jackson/Getty Images

Potez kraljice Kamile na meti komentara



Otkako mu je posle hirurškog zahvata zbog uvećane prostate dijagnostikovan kancer, kralj Čarls se povukao iz javnosti, a kraljevske dužnosti u njegovo ime obavljali su sin Vilijam i supruga Kamila.

Photo by Chris Jackson/Getty Images For Buckingham Palace

 

Na iznenađenje mnogih, kralj Čarls nedavno se vratio svojim svakodnevnim obavezama, a potez kraljice Kamile na proslavi ogranizovanoj u bašti Bakingemske palate mnoge je zatekao.

Pročitajte Šta će se desiti sa Kamilom ako kralj Čarls umre?

Kako je stručnjak za kraljevsku porodicu Anđela Levin otkrila za GB News, kralj se tog dana osećao dobro i izgledalo je kao da zaista uživa u zabavi. 

Ona je, potom, prokomentarisala i potez kraljice Kamile koja je suptilno davala do znanja suprugu da ne treba previše da se zamara i bude okružen velikim brojem ljudi. 

- Često pokušava da prođe pored svakoga, ali ovaj put nije. Kad god bi zastao, Kamila ga je lagano gurala po leđima kada je trebalo da ide, i mislila je da je tako suptilna dok to čini to.

Nije bilo vučenja, držanja za ruke i povlačenja, samo malo tapkanja i krenuo je dalje. Bilo je veoma slatko. I nadam se da će mu biti sve bolje i bolje i da će moći da uživa u tome - otkriva Anđela.

Pročitajte Princ Hari želi da poseti Kejt Midlton, susret će se desiti samo pod ovim uslovom

Podsećanja radi, kralj Čarls obožava da posećuje javne događaje i bude okružen ljudima jer na taj način osluškuje potrebe naroda, ali i uživa podršku javnosti.

Ipak, sada mora da bude na oprezu budući da se još uvek oporavlja od teške bolesti. Ako uzmemo u obzir to koliko voli i koliko brine za voljenog supruga, potez kraljice Kamile potpuno je opravdan.

 - Ona to sve radi veoma suptilno, radi neverovatno naporno. Svaki dan radi nešto i mislim da želi da zadrži motivaciju - dodala je Levin.

Komentari. (0)

Loading