Filip Živojinović

Aleksandra u suzama, Filipu Živojinoviću naglo pozlilo, najnovije informacije

Autor:

09.04.2024 15:06

Foto: M.M / Ata images

Foto: M.M / Ata images

Zdravlje Filipa Živojinovića mnoge je zabrinulo, najnoviji detaljiU okviru turneje „Od istoka do zapada” Aleksandra Prijović održala je spektakularan koncert u Novom Sadu. 

Međutim, sreću mlade pevačice zbog rasprodatih karata i uspešnog koncerta pokvarilo je to što je zdravlje Filipa Živojinovića, njenog supruga, narušeno. 

Antonio Anhel / Ata images

 

Naime, Aleksandra i Filip su posle nastupa krenuli ka svom automobilu kada je njemu naglo pozlilo, piše 24sedam. 

Pročitajte Ovaj dasa priznao, Filip sve čuo - Kada sam je ugledao, pao sam u nesvest

- Sve je bilo normalno, Aleksandra je završila kocert i Filip i ona su u pratnji obezbeđenja krenuli ka izlazu.

Išli su ispred nas kad se Filip srušio kao pokošen. Aleksandra je počela da kuka, da plače, a njega su polivali vodom.

Obezbeđenje ga je unelo u njegov automobil i negde odvezlo, a Aleksandru su vratili u halu, verovatno da bi se presvukla i što pre pridružila suprugu.

Ne znam šta se dalje dogodilo i da li je nešto ozbiljno ili je Filipu samo pozlilo od vrućine, s obzirom na to da je bilo dosta toplo - ispričao je izvor za pomenuti medij. 

Pročitajte Aleksandra Prijović progovorila o trudnoći - Aleksandar navija da bude bata

Bračni partneri se ovim povodom nisu javno oglašavali, pa nam ostaje da vidimo da li je zdravlje Filipa Živojinovića narušeno zbog prevelikog umora i stresa oko koncerata ili je u pitanju nešto ozbiljnije. 

Komentari. (1)

Loading
Sanda

09.04.2024 20:54

Taj decko toliko radi mesecima da nije nikakvo cudo da je kolabirao. Prokleti novac i njihova gramzivost. Nju nikad nisam cula, verujem da zavija kao ostale pevaljke, ali procitam naslove i vidim da su preforsirani. Ko im je to smislio nije normalan. Jos i dete vucaraju po zadimljenim halama u vreme kad treba da spava. Jadno i zalosno