Filip Živojinović

Raskinula sa Živojinovićem, pa rekla „da“ srpskom reprezentativcu: Ova atraktivna manekenka bila je Filipova velika ljubav (foto)

Autor:

04.10.2023 15:00

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Devojka Filipa Živojinovića bila je ova atraktivna manekenka, ludo su se voleliFilip Živojinović već nekoliko godina uživa u skladom braku sa Aleksandrom Prijović, međutim, malo ko se seća da je pre slavne pevačice devojka Filipa Živojinovića bila manekenka čije ime svi dobro znate.

Ata Images

 

Naime, bivša devojka Filipa Živojinovića je manekenka Sofija Milošević. Njih dvoje su 2009. počeli romansu, a godinu dana kasnije su se, kako su tada pisali domaći mediji, i verili. 

Pročitajte Da li biste ih prepoznali - Nikada viđena fotografija Viktora i Filipa Živojinovića

- Upoznao nas je zajednički drug. Posle toga smo se neko vreme viđali, pa smo se onda smuvali i tako. 

Moja mama je prvo bila skeptična, ali kada ga je upoznala, oduševila se zato što je vrlo fin i pametan - otkrila je manekenka svojevremeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Iako su im mnogi predviđali brak, Filip je doneo odluku da se zbog studija preseli u Hjuston, dok je Sofija živela na relaciji Milano-Pariz-Njujork. Tada je došlo do kraha ljubavi. 

Pročitajte Stara ljubav zaborava nema - Maja Mandžuka otvorila dušu o vezi sa Filipom Živojinovićem (foto)

- Jeste, jer dok je bio ovde, provodili smo sve vreme zajedno, tako da nam se činilo da smo mnogo duže zajedno nego što zaista jesmo - pričala je Sofija. 

Studio Luss

 

Bivša devojka Filipa Živojinovića sreću je pronašla pored fudbalera Luke Jovića, ostvarila se u ulozi majke, a ujedno je ostvarila karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli. 

Komentari. (0)

Loading