Maja Mandžuka

Stara ljubav zaborava nema: Maja Mandžuka otvorila dušu o vezi sa Filipom Živojinovićem (foto)

Autor:

03.04.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Maja Mandžuka i Filip Živojinović važili su za skladan par



Pre više od dve decenije Maja Mandžuka je osvojila srca publike ulogom simpatične Kate u kultnom filmu "Munje". Budući da je sada ovo ostvarenje dočekalo svoj nastavak, lepa glumica se vratila iz Amerike kako bi se pridružila ekipi filma "Munje opet".

Pročitajte Zgodna plavuša - Bivša devojka Filipa Živojinovića ponovo u Srbiji, izgleda prelepo! (foto)

Antonio Ahel/ATA Images

 

Prilikom gostovanja u emisiji "Premijera vikend specijal" Maja je otvorila dušu i odgovorila na pitanja koja najviše zanimanju njenu publiku, a tiču se ljubavnog života i pre svega njene velike ljubavi Filipa Živojinovića.

Pročitajte Maja Mandžuka - Najslađe stvari se dešavaju noću

Premijera vikend specijal printscreen

 

- Nisam nikad otvoreno govorila o vezi s Filipom i trudim se da tako ostane. Stvarno mu želim sve najbolje i super je dečko, bili smo usmereni jedno na drugo u Americi.

Tamo se jako puno radi, imaš vikend, igraš odbojku, malo Malibu i živi se za vikend. Bila sam ispunjena. Sve zanima da li imam dečka, mogu samo da kažem da sam srećna i ispunjena - istakla je ona.

Pročitajte Fatalna Maja - Ronaldo "odlepio" za našom prelepom glumicom

Instagram

 

Kako je Maja pod svetla reflektora stala kao jako mlada, sa 16 godina, osvrnula se i na početke svoje karijere.

- Ja se uvek trudim da se pojavim u medijima kad imam povoda, ali ovako ne. Od 16. godine imala sam korektan odnos s novinarima i uvek sam se trudila da izađem u susret.

Nisam nikad demantovala, nisam se oglašavala. Imala sam neke neprijatne situacije, al' i to sam zaboravila - zaključila je glumica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading