Kralj Čarls

Rekla NE: Krunisanje kralja Čarlsa bez nje, mega popularna pevačica odbila da peva na svečanoj ceremoniji

Autor:

20.02.2023 20:00

Foto: Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images

Čini se da Britanija danas bruji o novom skadalu, a tiče se krunisanja kralja Čarlsa, koje samo što nijePolako ali sugurno bliži se 6. maj, dan kada će se obaviti krunisanje novog britanskog kralja Čarlsa Trećeg i to u Vestminsterskoj opatiji u Londonu. Tokom ceremonije, kralj će biti krunisan pored Kamile, kraljice supruge.

Planovi, čije je šifrovano ime Operacija Zlatna kugla, strogo su čuvana tajna - ali malo po malo saznaju se neki detalji. 

Pročitajte Kralj Čarls skinuo cipele i ušao u džamiju, pocepane čarape šokirale svet (foto)

Photo by Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Images

 

Kraljevska pozivnica odabranim pop zvezdama koje će nastupiti na koncertu povodom krunisanja do skoro je bila velika čast, ali izgled da više i nije. Dokaz tome su i pevačica Adel i pevač Ed Širan koji su odbili da 6. maja nastupe u Vestiminsterskoj opatiji.

Pročitajte Adel u suzama - Uznemirena sam, nisam spavala 30 sati

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Adele

 

Adel i Širan su pozivnice uradno dobili, ali su odbili da učestvuju. Kako prenosi portal The News, razlog je taj što su prezauzeti i nikako ne mogu da dođu.

Naime, Ed Širan 6. maja ima zakazan koncert u Teksasu, pa mu nastup u Vindzoru dan kasnije nikako ne odgovara. Adel će 25. marta završiti rezidenciju u Las Vegasu i verovatno će se odmarati sa porodicom tamo. Činjenica je da bi mogla da se pojavi u Londonu na krunisanju kralja Čarlsa, ali ona to jednostavno ne želi.

Photo by Jason Mendez/Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading