Kralj Čarls

Odluka kralja Čarlsa razbesnela Britaniju: Oduzima Hariju i Megan najvrednije, kao da nema srca

Autor:

01.03.2023 14:10

Foto: Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

Čini se da kralj vuče neke čudne poteze, barem tako piše britanska štampa, princ Hari i Megan su nemoći da bilo šta promene jer je odluka kralja Čarlsa izgleda konačna



Britaniji mediji bruje o neverovatnom potezu kralja Čarlsa. Naime, britanski kralj ponudio je svom bratu, princu Endrjuu kuću u Vindzoru svog sina, princa Harija i njegove supruge Megan, koji ostaju bez svog britanskog doma, piše Tajms.

Pročitajte Rekla NE - Krunisanje kralja Čarlsa bez nje, mega popularna pevačica odbila da peva na svečanoj ceremoniji

Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

 

- Ovo izbacivanje sigurno vodi ka tome da Hari i Megan neće provoditi vreme u Ujedinjenom Kraljevstvu. Endrju okleva da se preseli u Frogmor kotidž pošto mu je ponuđena prošle sedmice. Ali to pokazuje da su Hari i Megan nemoćni da spreče iseljavanje - rekao je neimenovani izvor za britanski list.

Pročitajte Kraljica daje, kraljica uzima - Elizabeta oduzela sinu titule i počasti

Guliver Getty Images

 

Mediji prenose i da je kralj ponudio vojvodi od Jorka kuću sa pet spavaćih soba u Houm Parku, u Vindzoru, prošle sedmice, piše "San". Odluka kralja Čarlsa veoma je zatekla Megan i Harija koji sada organizuju prebacivanje svojih stvari u SAD. Sve ovo podgrejalo je sumnje da li će Hari i Megan prisustvovati kraljevom krunisanju u Vestminsterskoj opatiji 6. maja.

Do sada nije potvrđeno da li je princ Endrju prihvatio kraljevu ponudu. Frogmor kotidž mnogo manji je od Rojal lodža, kuće sa 30 soba u Vindzoru, u kojoj on sada živi i koja mu je dom od 2003. 

Profimedia

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su ovu prelepu kuću dobili od kraljice Elizabete kao poklon za venčanje i u njoj su proveli samo pola godine, jer su se preselili u Sjedinjene Američke Države.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading