Kejt i Vilijam

Zbog ovoga su se Kejt i Vilijam rastali, istina izašla na videlo

Autor:

14.04.2024 19:21

Foto: Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images

Foto: Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images

Raskid Kejt i Vilijama mnoge je intrigirao, vest su dugo krili, a sada su isplivali novi detalji



Kejt Midtlon i princ Vilijam važe za omiljene članove kraljevske porodice.

Bračni partneri će 29. aprila proslaviti 13. godišnjicu braka, a malo ko zna da su njih dvoje pre venčanja raskinuli na neko vreme, a onda obnovili romansu jer su shvatili da su suđeni jedno drugom.

Chris Jackson/Getty Images

 

Raskid Kejt i Vilijama je tada zatekao svetsku javnost, a princeza je jednom prilikom ispričala zbog čega su svojevremeno doneli takvu odluku. 

Pročitajte Najtužniji dan za Kejt i Vilijama tek dolazi, sudbina se baš poigrala sa njima

- U to vreme nisam bila baš srećna zbog toga, ali me je to učinilo jačom osobom.

- Saznajete stvari o sebi koje možda niste shvatili, mislim da veza može prilično da vas zaokupi kada ste mlađi i zaista sam cenila to vreme za sebe, meseci prekida, iako nisam mislila na to vreme - otkrila je Kejt za britanske medije.

Pročitajte Princeza Dajana proživljavala je pravu agoniju, ali dolaskom Kejt kraljevska porodica jedno je promenila

Na sreću, raskid Kejt i Vilijama nije dugo trajao, a nedugo nakon pomirenja princ ju je zaprosio prstenom sa plavim safirom i dijamantima koji je pripadao njegovoj majci, princezi Dajani. 

- Nosio sam ga sa sobom u rancu oko tri nedelje pre toga i bukvalno nisam hteo da ga pustim, gde god sam otišao, držao sam ga u rukama, jer sam znao da ću biti u velikoj nevolji ako ova stvar nestane.

Čujete mnogo užasnih priča o prosidbi i stvarima koje su krenule naopako. Prošlo je jako, jako dobro i bilo mi je zaista drago što je rekla "da" - objasnio je jednom prilikom princ Vilijam.

Komentari. (0)

Loading