Kraljica Elizabeta

Poslednji pozdrav njenom veličanstvu Kraljici Elizabeti II

Autor:

19.09.2022 11:30

Foto:

Foto:

Sahrana Kraljice Elizabete: pristizanje prvih zvanica, familije i zvaničnika



Sahrana kraljice Elizabete: Princ Vilijam i Kejt Midlton vode svoju najstariju decu, princa Džordža i princezu Šarlot na sahranu kraljice Elizabete II, kako prenosi BBC. Princ Džordž (9) i princeza Šarlot (7) ići će u procesiji sa kraljevskom porodicom prateći kovčeg dok ulazi u crkvu na sahrani u Vestminsterskoj opatiji. Vilijam i Kejt bi treablo da idu ispred svoje dvoje dece, a za njima princ Hari i Megan Markl. Što se tiče princa Luja (4), koji je poznat da privlači pažnju svojim divljim ludorijama - rečeno je da četvorogodišnjak ne dolazi zbog svojih godina. Kraljevska deca će biti među 500 stranih dostojanstvenika, uključujući predsednika Bajdena i prvu damu Džil Bajden, kako bi odali počast preminulom monarhu.

Getty Images

 

 

Pročitajte Poslednja fotografija: Trag na ruci ukazao na smrt

 

Princeza od Velsa (40) je ranije rekla ožalošćenima da je njihovo troje dece "dobro" nakon gubitka prabake. Nastavljajući da se trude da održavaju stvari što je moguće normalnijim za decu, kako prenosi izvor. Rekavši da su se deca dobro smestila u svoju novu školu i da je Kejt zahvalna na podršci. Izvor se našalio dok je razgovarao sa Kejt, rekavši da mora da bude brz, jer treba da se spremi za školu, na šta je ona izjavila da se vraća u London kako bi to isto uradila.

Getty Images

 

 

Do sada, deca su bila primetno odsutna sa javnih izlazaka koji su prethodili kraljičinoj sahrani. Kao što je ranije objavljeno, Midltonova je ostala kod kuće kako bi bila sa njihovo troje dece kada se njen muž (40) pridružio ostalim članovima uže porodice u zamku Balmoral samo nekoliko sati pre nego što je Bakingemska palata objavila da je kraljica Elizabeta II umrla 8. semptembra u 96. godini.

Među zvaničnicima i porodicom, koji su uveliko počeli da pristižu su i Ian Blackford, Vestminsterski vođa, kao i Laura Lopes, Tom Parker Bowles sa porodicom.

Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading