Zbog nje je bio spreman na sve: Detalji prvog poljupca Ane ivanović i Bastijana Švajnštajgera

Autor:

01.02.2022 16:00

Foto:

Foto:

U biografiji ‘Jedan od vas’ bivši fudbalski as Bastijan Švajnštajger otkrio je detalje iz braka sa Anom Ivanović i kako je bio hrabar u nameri da osvoji srce nekadašnje teniske šampionke



Da iza uspešnog muškarca stoji još uspešnija žena, potvrđuje sportsko-bračni par Ana Ivanović (34) i Bastijan Švanštajger (37). To se moglo zaključiti tokom promocije fudbalerove biografije “Jedan od vas” u Berlinu, na kojoj je glavna zvezda bila njegova supruga, bivša teniserka.

Detalje iz života nekadašnjeg nemačkog fudbalera i kapitena nacionalog tima koji je osvojio titulu svetskog prvaka u fudbalu 2014. razotkrio je pisac Martin Suter. On je insistirao da Bastijan, uz Anino odobrenje, u knjizi otkrije kada i gde se desio njihov prvi poljubac. Kako nemački Velt prenosi delove ove biografije, dvoje tada aktivnih sportista sreli su se u holu hotela Palm kort u Njujorku krajem jula 2014. godine. Bastijan je posle osvojenog Mundijala pucao od samopouzdanja, pratio je gde Ana igra i želeo da je upozna. Pružio joj je ruku i predstavio se, a ona ga je upitala otkud on u Njujorku.

Pročitajte Konačno se oglasila: Ana Ivanović objavila fotku na Instagramu, o Novaku ni reči

Profimedia

 

- Odgovorio sam kratko i jasno: “Zbog tebe.” Tako sam probio led. Ona se nasmejala i postidela. Predložio sam joj da prošetamo Central parkom. Dugo smo šetali, pričali, smejali se, ljuljali na drvenim konjićima i vrteli na vrteškama kao deca. Onda smo otišli na sladoled. Bilo je romantično i ta priča se završila našim prvim poljupcem - ispričao je u knjizi Švajnštajger.

Komentari. (0)

Loading