Astrologija

Žene rođene u ova tri horoskopska znaka nikako nemaju dobar odnos sa svekrvom, razlog je ovo

Autor:

25.04.2024 14:48

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ova tri horoskopska znaka nemaju dobar odnos sa svekrvomČuveni film ”Svekrva je kriva za sve” najbolje pokazuje da odnos svekrve i snaje često zna da bude komplikovan i složen. 

Nadmetanje za pažnju i ljubav muškarca može da bude problem, a samo jedna dama zauzima mesto najvažnije ženske figure u njegovom životu. 

Naravno, izuzeci postoje, ali ova tri horoskopska znaka nisu spremna na kompromis, pa će samim tim teško uspostaviti dobar odnos sa svekrvom. 

Pixabay

 

Prema pisanju portala Miss7, ova tri horoskopska znaka nikako ne uspevaju da ostvare dobru komunikaciju sa majkom svog muža, a razlog leži u njihovom temperamentu.

Pročitajte Najgore žene rađaju se u ova tri horoskopska znaka

Rak

Kao posebno emocionalno i empatično stvorenje, Rak želi da bude siguran da je svima u njegovoj kući dobro.

Ovaj vodeni znak takođe obično dočekuje svoju svekrvu raširenih ruku - ponekad, nažalost, na svoju štetu.

Njegovu nesigurnost i dobrodušnost ponekad besramno iskorišćava svekrva, pa kao rezultat toga zauvek dominira nad Rakom.

Ali Račicama, na sreću, to možda neće tako teško da padne kao nekom drugom znaku. Željne da svima ugode, pripadnice ovog znaka, kojima je porodica najvažnija, lako će da pređu i preko nekih svekrvinih mana i hirova.

Pročitajte Ovi znakovi neka se spreme za rolerkoster života zbog aprilskog pomračenja Sunca

Lav 

Lav po svojoj prirodi takođe želi da bude dominantan u svom domu i porodici. Podrediti se nekome i pognuti leđa? To je gotovo nemoguće za ovaj vatreni znak koji često nastupa poput kralja, odnosno kraljice.

Zbog svoje šefovske prirode posebno će iritirati upravo one svekrve koje su i same autoritativne i dominantne ličnosti. Zbog toga su gotovo neizbežne duge rasprave o moći u kući ili čak skrivene spletke.

Shutterstock

 

Ribe

Premda Ribe obično ne dopuštaju da im iko išta govori i vole da rade po svome, ovaj horoskopski znak kao da postaje pomalo plašljiv i podređen svojoj svekrvi.

Pročitajte Ova tri horoskopska znaka u aprilu očekuje veliki dobitak

Ribe jako poštuju starije i, koliko god naivne bile, podržavaju svekrvu i svekra, kao i celu suprugovu porodicu. Slučaj je to obrnut od onog dominantnog Lava.

Svekrve to često iskorišćavaju, zbog čega Ribe onda pate. Da ne kažemo da "nanjuše" ko im neće pružati prejaki otpor, pa dopuštaju sebi stvari koje možda inače i ne bi, "uče" Ribe kako da odgajaju decu, kako da skuvaju ručak, kako da organizuju život...

Komentari. (0)

Loading