Astrologija

Noćas stiže ružičasti pun mesec i ovim znakovima donosi ponudu koja se ne odbija

Autor:

23.04.2024 20:00

Foto: Lee Philips pexels

Foto: Lee Philips pexels

Pun mesec u aprilu ovim znakovima posebno će biti povoljanOvogodišnji pun mesec dolazi 23. aprila i opisuje se i kroz znak u kojem se nalazi, pa govorimo o punom mesecu u Škorpiji, vodenom znaku kojim vladaju intimnost, seksualnost, tajno i okultno.

Za vreme ovog punog meseca naglasak će biti na uspostavljanju ravnoteže između onoga što dajemo i primamo, pa će biti izuzetno važno da se suočimo sa svim neravnotežama unutar ovih tema.

sevenstorm juhaszimrus pexels

 

Ovaj pun mesec se još zove i ružičast, a evo i zašto.

Naziv ružičasti mesec dolazi od plemena severnoameričkih Indijanaca koji su pun mesec u aprilu tako nazivali zbog boje cveća koje je cvetalo u to vreme.

Pročitajte Horoskopski znaci koji treba dobro da se čuvaju retrogradnog Merkura sledeće dane želeće da prespavaju

Ali to nije jedini naziv, beleže se i nazivi poput „mesec ribe“, „mesec koji lomi led“ i „mesec kad se patke vraćaju“, piše zadovoljna.rs.

Pun mesec u Škorpiji posebno će biti povoljan za ljude rođene u znaku Blizanaca, Vage i Vodolije.

Blizanci

U fokusu je vaš profesionalni život jer ovaj pun mesec signalizira kraj ili prekretnicu na tom polju. Od gubitka posla, donošenja odluke o promeni istog, sve je moguće.

Vaga

Ovaj pun mesec utiče na vaše polje finansija. Moguća je povišica, ali i razmišljanja na temu imovine.

Neka vas ne iznenadi nova poslovna ponuda.

Vodolija

Pun mesec koji se približava doneće posebnu energiju vašoj karijeri, ambicijama i javnom priznanju u formi nagrade, unapređenja, ponude za novi posao. Osećaćete se odlično.

Komentari. (0)

Loading