Astrologija

Nervoza, panika i strah: Pun mesec u Ribama donosi velike promene za ova četiri znaka

Autor:

26.09.2023 17:23

Foto: tom fisk pexels

Foto: tom fisk pexels

Pun mesec u Ribama će najviše uticati na ova četiri horoskopska znaka, budite na oprezuU sredu 27. septembra stiže pun Mesec, a on sa sobom nosi brojne izazove.

Novi astrološki preokret će trajati od srede uveče do subote ujutru, te ovih dana moramo obratiti posebnu pažnju na poslovne planove ili pregovore koji su uveliko u toku. 

Photo by mohammad reza razmpour on Unsplash

 

Međutim, pun mesece će imati uticaja i na druge sfere naših života, a ova četiri horoskopska znaka treba da budu na posebnom oprezu.

Pročitajte Ne možete da spavate noću? Vaš horoskopski znak otkriva zašto

Ovan

Pošto ovaj mesec pada u vašem 12. polju, možda ćete želeti da provedete neko vreme sami ili biste se mogli naći u nekoj vrsti situacije u kojoj se osećate izolovano.

12. polje vlada bolnicama, zatvorima, mestima za osamljivanje i stvarima koje leže u našoj podsvesti.

U svakom slučaju, bićete fokusirani na sopstvenu ličnu stvarnost. Vreme je da zastanete i razmislite o onome što je najvažnije.

Bik

Ovaj mesec pada u vašu 11. kuću prijatelja, grupa, nada i želja. Vaša društvena grupa ili kompanija u kojoj radite mogu biti vaš fokus u ovom trenutku.

Važno je da prihvatite i budete svesni istine svih sa kojima ste blisko povezani, što će vam dati dublje razumevanje međusobno povezanih iskustava i otvoriti oči za to na koga možete da se oslonite, a koga da shvatite manje ozbiljno.

sevenstorm juhaszimrus pexels

 

Blizanci

Ovaj mesec pada u vašu 10. kuću karijere i reputacije. Nemojte se iznenaditi ako ste u nekoj vrsti pažnje i otkrijete kako vas drugi vide.

Ponovo procenite pravac vaše karijere i da li vam omogućava rast koji želite. Ako ne, možda je vreme za promenu.

Pročitajte Nesalomive - Ovo su najjače žene horoskopa, da li ste iznenađeni listom?

Rak

Ovaj mesec pada u vašu devetu kuću koja vlada obrazovanjem, putovanjima i vašim ličnim pogledom na svet. Možete dovesti u pitanje sopstvenu duhovnost, sistem verovanja, moral i filozofiju.

Možete putovati ili se možda nalazi neko ili nešto na daljini što vam u ovom trenutku privlači pažnju i fokus.

Komentari. (0)

Loading