Astrologija

Ne možete da spavate noću? Vaš horoskopski znak otkriva zašto

Autor:

24.02.2023 13:45

Foto: Photo by Kinga Cichewicz on Unsplash

Foto: Photo by Kinga Cichewicz on Unsplash

Horoskop i spavanje - šta vaš horoskopski znak otkriva



Svaki znak zodijaka s vremena na vreme ima probleme sa snom, ali i ima drugi razlog koji nas drži budnima. Loš san može da pokvari ne samo raspoloženje u danu, već i da potpuno utiče na tok života. Ukoliko se pitate zašto imate problema sa insomnijom, horoskop će vam dati odgovor.

Ovan

Za energičnog Ovna koji voli da radi, posao se nikada ne završava. Dok drugi horoskopski znaci dele zadatke, ovaj znak često radi tri projekta istovremeno. Kao rezultat toga, Ovan kada ode u krevet ne zaspi brzo, već mentalno kreira listu obaveza za sledeći dan, pa samim tim ne može ni da se opusti.

Pročitajte Evo ko su najpametniji znaci Zodijaka, Ovnovi i Device nisu

Photo by Damir from Pexels

 

Bik

Pun stomak ne spava, a gurman kao Bik se uvek pobrine da situacija bude takva. Kasne posete frižideru i neka poslastica glavni su krivac zbog kojeg Bikovi noću vare hranu umesto da spavaju.

Blizanac

Zauzeti Blizanac ne samo da ima puno obaveza na poslu, već ima i mnogo hobija i veliki krug prijatelja. Bogat društveni život često se nađe na putu odmoru, a treba vremena i obraditi sve događaje koji su se desili proteklog dana.

Pročitajte Privucite bogatstvo - Koje boje treba da bude vaš novčanik prema Zodijaku?

Getty Images

 

Rak

Čuveni emotivac privržen porodici stalno je zabrinut za svoje najmilije. Ako je neki član porodice još uvek van kuće Rak će ostati budan do sitinih sati, odnosno dok konačno ne čuje zvuk ključa u bravi.

Lav

Radije bira masku za lice nego miran san. Lav je nesumnjivo jedan od znakova zodijaka koji se najviše ponosi svojim izgledom, te ulaže u sebe, a zarad komplimenata sutradan spreman je da spava u neudobnom položaju, kao i na manje sati sna.

Devica

Rođeni perfekcionista ne može mirno da spava dok ne završi sve obaveze. Dok drugi znaci radije odlažu obaveze za sutra, Devica ne napušta radni sto dok ne završi sve, makar to trajalo i prekovremeno.

Pročitajte Oprez - Ovo su najneverniji znakovi Zodijaka

Getty Images

 

Vaga

Znak zodijaka koji izuzetno voli kulturu i kulturna dešavanja koje je spremna da isprati makar ostala do kasno. Vagu nerviraju banalnosti koje se vrte u prajm-tajmu, stoga će radije pogledati zahtevniji program u kasnim satima. 

Škorpija

Za osetljiv znak poput Škorpija, miran san ne dolazi tako lako. Tokom dana im se lako možete zameriti, jer odmeravaju svaku izgovorenu reč, a noć im nažalost služi da se nose sa nedaćama koje su se dogodile tokom dana. 

Strelac

Strelac koji voli zabavu smatra da je san gubljenje vremena. Voli da se druži sa prijateljima po barovima, a kada se vrati kući u zoru efikasno dremanje mora biti dovoljno. 

Pročitajte Dan nakon neprospavane noći - Uradite samo ove tri stvari i delovaćete odmorno i sveže!

Getty Images

 

Jarac

Ovaj horoskopski znak pridaje veliku važnost da u njegovom domu sve bude savršeno. Uvek misli da nešto može da se poboljša, a retko ispuni sopstvene zahteve. Ovo može čak dovesti do toga da usred noći ustane iz kreveta kako bi završio nešto što mu stoji nad glavom.

Vodolija

Vodolijino drugo ime je spontanost, nijedan dan mu nije nalik drugom i ne voli da planira. Leže kasno noću kako bi što duže vremena proveo u društvu prijatelja, a isto tako će se ranom zorom iskrasti iz kreveta radi neke avanture u prirodi. 

Ribe

Velika strast sanjivih Riba su maštoviti romani, ali oni se ne mogu završiti u dahu. Uvek je zanimljivo šta se dešava na kraju, pa će ovaj znak neumorno listati do kansih sati ne bi li video kako se priča nastavlja.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading