Horoskop i novac

Privucite bogatstvo: Koje boje treba da bude vaš novčanik prema Zodijaku?

Autor: Gloria.rs

26.01.2023 19:14

Foto: Photo by Robert Bogdan from Pexels

Foto: Photo by Robert Bogdan from Pexels

Boja novčanika i horoskopski znak, evo u kakvoj su veziHoroskop i boja novčanika su i te kako u vezi. Na kraju krajeva, novac je energija, a da bi ga privukao, važno je stvoriti atraktivne uslove. Ako odaberete pravi novčanik, on će privući obilje u vaš život, pomoći vam da uštedite i akumulirate finansije. 

Prvo pravilo je da ne štedite na izboru novčanika. Drugo pravilo je da vaš novčanik bude čist i uredan. Nered u novčaniku odbija energiju novca. I ne treba ga ostaviti praznim, u njemu uvek treba da budu novčanice. Treće pravilo je da izaberete boju novčanika koja povećava vašu novčanu energiju. 

Ovan

Ako ste Ovan, onda će vam pristajati crveni novčanik. Ovnom vlada planeta Mars, vi ste temperamentna ličnost, pa život i novčanik treba da budu svetli, uočljivi. Naravno, novčanik mutne boje će se jednostavno izgubiti u oluji vaših energija.

Bik

Za Bika je pogodan je novčanik snežnobele, jarkoružičaste ili jarkoplave boje. Bikovi su prilično štedljivi znakovi, praktični, za koje materijalni deo ovog sveta nije na poslednjem mestu. Ovim znakom vlada planeta Venera, koja voli da uživa i blista u luksuzu. Zato izaberite lep i skup novčanik.

Blizanci

Ako ste Blizanac, izaberite zeleni novčanik. Vaša snaga, zahvaljujući vladaru planete Merkur, je lakoća, fleksibilnost, društvenost. I zbog toga imate posebnu sposobnost da brzo pregovarate i lako dopunite svoj novčanik iz različitih izvora. Ali imate takav kvalitet kao što je rasipništvo, prebrze i ponekad nepromišljene odluke vezane za trošenje, pa će vam zelena boja pomoći da uštedite novac.

Rak

Rakove karakteriše iskrenost, nežnost, emocionalnost. Vaš znak je pod okriljem Meseca, koji svom vlasniku daje misteriju i nežnost. Zbog toga je bolje izabrati novčanik mlečne, bele, srebrne ili sedefne boje, poželjno sa vodenim žigovima.

Lav

Ako je vaš horoskopski znak Lav, onda ste rođeni vođa. Imate želju da promenite ceo svet. Vi ste ambiciozni, velikodušni i srdačni. Sunce vam daje posebnu moć. Bolje je izabrati poseban, poznat brend i uvek svetao novčanik: zlatni, narandžasti, crveno-narandžasti.

Devica

Device su najveći ljubitelji čistoće, štaviše, oni su perfekcionisti. Vama vlada planeta Merkur. A da bi vaš novčanik privukao novac, izaberite zelene nijanse i držite novčanik u posebnom redu.

Pročitajte Finansijski horoskop za 2023. godinu - Ova dva znaka preko noći će se obogatiti, neće znati šta ih je snašlo

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

 

Vaga

Ako ste Vaga, onda vama vlada planeta Venera. Vi ste druželjubivi i milostivi. Venera vam daje lepotu, privlačnost i osećaj za stil. Preporučljivo je odabrati novčanik u snežnobeloj, žarkoroze ili svetloplavoj boji.

Škorpija

Škorpije, vašim znakom vlada planeta Mars, koja vam daje strast i donosi preuzimanje rizika. Vi ste pravi borac za pravdu, brzi ste kao vatra. Najbolja boja izobilja za vas je, naravno, crvena.

Strelac

Ako ste Strelac, vašim znakom vlada Jupiter. On donosi svetlost znanja i mudrosti. Volite da učite sami i učite druge. Znanje je zlato, pa će vam pristajati novčanik u žutoj, koralnoj ili zlatnoj boji.

Jarac

Jarac je nepopravljivi karijerista koji je pod pokroviteljstvom planete Saturn. On se tvrdoglavo i dosledno kreće ka svom cilju. Čvrst je, kao i njegove boje novca: ljubičasta, tamnoplava, kao i crna.

Vodolija

Vodolija je znak slobode i nezavisnosti. Voli nova iskustva, ne trpi pečate i ograničenja, odlično radi u grupi ili u timu. Njime takođe vlada planeta Saturn, a trebalo bi da bira iste boje novčanika kao i Jarac: ljubičasta, tamnoplava, crna.

Riba

Ako je vaš znak Ribe, onda imate jaku intuiciju. Osećajni ste, emotivni i misteriozni. Vašim znakom vlada planeta Jupiter. Privlači vas tajno znanje, a znanje je, kako se sećate, zlato. Ako želite da vaš novčanik privuče obilje u vaš život, izaberite žute, koralne ili zlatne boje.

Sada znate koji novčanik će vam pomoći da ojačate svoju monetarnu energiju. Ali ne zaboravite na glavnu stvar: „Voda ne teče ispod kamena koji leži.“ Ako kupite pravi novčanik, ali ništa ne uradite, malo je verovatno da će se nešto promeniti. Novčanik je u stanju samo da ojača vašu energiju, ali bez vašeg učešća ne treba se nadati novim rezultatima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading