Ana i Bastijan

Vreme je za novo poglavlje: Ana Ivanović i suprug doneli neočekivanu odluku, ovome se niko nije nadao

Autor:

02.02.2024 09:59

Foto: Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Foto: Photo by Ryan Pierse/Getty Images

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger doneli neočekivanu odluku



Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger pre nekoliko godina završili su sportske karijere i posvetili se privatnom biznisu.

Nekadašnja teniserka uspešno se pokazala u sferi kozmetike, a sada je bračni par doneo neočekivanu odluku da zajedno uđu u biznis.

Naime, Ana i Bastijan nameravaju da se pridruže njenom ocu Miroslavu Ivanoviću koji se bavi uzgojem jabuka.

Alexander Hassenstein / Getty Images

 

- On je pre osam godina kupio sto ari placa u Krčedinu, gde uzgaja voćke, a sada u biznis ulaze Ana i njen muž da bi ga proširili.

Kad je video predivne brežuljke i teren, a od meštana čuo da voće ovde odlično rađa, Miroslav se uopšte nije dvoumio.

Pročitajte Posle osam godina Ana Ivanović priznala - Bastijan mi ovo stalno zamera

Odmah je shvatio da to može da bude berićetan posao i odlučio je da od meštana kupi sto ari placa.

Sada je na tom mestu nikao najsavremeniji zasad sa nekoliko sorti: zlatni i crveni delišes, greni smit, gama, fudži i jonaprins. Ukratko, prva klasa, najkrupnije i najsočnije jabuke.

Njegova ideja da podigne moderan voćnjak, sa kompletnom mrežom i modernim sistemom, realizovala se. Ova investicija donosi porodici siguran i dugoročan prihod, a sada se u biznis uključila ćerka Ana sa zetom Bastijanom.

- Njima je to rlo zanimljivo, naročito jer Ana i te kako vodi računa o ishrani i to je za nju prava stvar - ispričao je izvor za Kurir.

Hannes Magerstaedt/Getty Images

 

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u skorijoj budućnosti otvaraju fabriku za preradu jabuka, a u planu je i izgradnja hangara iz kojeg će se ova poslastica izvoziti u Evropu.

- U njihovoj proizvodnji biće sokovi od tri vrste jabuka, neke će biti u kombinaciji sa drugim voćem, zatim sušene jabuke, džemovi raznih aroma i ostale đakonije, ali važno je reći da je sve poreklom iz Srbije.

Pročitajte Iznenadićete se koliko je Ana Ivanović viša od Bastijana

Poenta je da voće ne bude prskano, nego sveže, čisto i zdravo. O tome će stručnjaci voditi računa, a Ana i Švajni će investirati novac za kupovinu neophodnih mašina, koje će olakšati rad poljoprivrednicima i zaposlenima - piše pomenuti list.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Ukoliko sve bude išlo kako su planirali, Ana i Bastijan od leta kreću u realizaciju poslovnog projekta. Zasada je prošle godine bilo milion, pa će ih i u narednom periodu biti sve više.

Brigu o voćnjaku vodi i Anin brat Miloš. On pomaže ocu, a učestvovaće i u fabrici koju pokreću njegova sestra i zet.

Komentari. (0)

Loading