Ana i Bastijan

Najmlađi sin Ane Ivanović konačno uslikan, teniserka ima najslađu pomoć u kuhinji (foto)

Autor:

25.12.2023 21:15

Foto: Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Foto: Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images

Najmlađi sin Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera bio je pomoćnik u pripremanju božićne trpeze



Porodica Švajnštajger 2023. godinu pamtiće po dolasku još jednog člana. Najmlađi sin Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera rođen je početkom maja tekuće godine, a njegovo ime do danas nismo saznali.

Poznati supružnici trude se da privatni život čuvaju daleko od očiju medija, te njihove naslednike nikada nismo imali prilike da vidimo ni u javnosti, ni na fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama.

Profimedia

 

Teniserka i fudbaler sa decom zimske dane provode u podnožju Alpa, u porodičnom domu gde je sve podređeno mališanima. Kako je Bastijan katoličke veroispovesti, u njihovoj kući duplo se proslavljaju svi praznici.

Danas je posebno važan dan jer se proslavlja Božić po gregorijanskom kalendaru, a kako je Ana u kuhinji pravi majstor, njihova trpeza prepuna je raznih đakonija. 

Najmlađi sin Ane Ivanović pravi je medenjak

Ipak, pomoć je uvek potrebna, pa su tako ovog puta njeni momci pritekli da joj olakšaju pripremanje božićnog kolača.

 

 

Bastijan je na svom Instagram-nalogu podelio fotografiju uz simpatičan opis: "Dobro došli u božićnu pekaru" na kojoj se vide slatke dečje ručice, među kojima su i ruke najmlađeg Švajnštajgera, koji je imao posebnu ulogu u spremanju božićne trpeze.

Pročitajte Da li se u ovome ide po dete u vrtić? Ana Ivanović na meti komentara (foto)

Svi zajedno mesili su testo, a slatke modlice u obliku jelke i srca garantuju da će deca imati najlepše kolače u duhu praznika. 

Najmlađi sin Ane Ivanović postao je miljenik u porodici, a braća Luka i Leon mami i tati su najveća pomoć kada je odgajanje najmlađeg naslednika u pitanju. 

Komentari. (0)

Loading