Ana Ivanović

Da li se u ovome ide po dete u vrtić? Ana Ivanović na meti komentara (foto)

Autor:

15.12.2023 16:01

Foto:

Foto:

Stil Ane Ivanović jednostavan je i lak za kopiranje, iako može da ima najskuplje komade garderobe ona se u ovome savršeno osećaBespredmetno je govoriti o lepoti koju naša najuspešnija teniserka poseduje, a i stil Ane Ivanović uvek je komentarisan u superlativu od strane najvećih modnih stručnjaka.

Poslednjih nekoliko godina Ana uživa u porodičnom domu odgajajući trojicu sinova, ali kad god joj mališani dozvole ona uživa u vremenu provedenom sa prijateljima ili na nekim poslovnim sastancima kada se uvek posebno obuče.

Instagram/Ana Ivanović

 

Osim što je pokrenula novi posao, Ana se takođe posvetila sebi, pa sada češće nego ikada imamo priliku da je vidimo u izdanjima koja mnogim damama mogu da pomognu kao modna inspiracija.

Nedavno smo imali priliku da vidimo kako Ana nosi preslatki tedi sivi kaputić, a sada je održala novu modnu lekciju i to o tome kako se kombinuje sivo.

Stil Ane Ivanović je spoj elegancije i kežual varijante, sve joj stoji savršeno

Bivša teniserka je na svom Instagram storiju podelila fotografiju koja je pokazala kako lepa teniserka nosi klasičan kaput u miš sivoj boji, a ispod njega sive pantalne u gotovo identičnoj nijansi kaputa.

Instagram

 

Uz ovo ona je ponale i sivu bluzu nešto svetlije nijanse, koja je otvorila celu odevnu kombinaciju.Ništa manje važne, tu su i preslatke kratke, sive čizmice u istoj nijansi sive kao bluza, na malu štiklu, koje su samo dale privuke elegancije.

Pročitajte Iz kuhinje Ane Ivanović stižu novogodišnji keksići koje svako dete obožava (recept)

Lagan, zimski autfit ona je upotpunila krem torbom poznatog svetskog brenda, koja je zaokružila celu kombinaciju i dala dozu prefinjenosti.

Kosa pokupljena u niski rep učinila je da izgleda ujedno opušteno i trendi, a male naušnice otvorile su lice i učinile da blista, te je i ovog puta stil Ane Ivanović prokomentarisani samo najlepšim komplimentima.

Ovakav stajling idealan je za bilo koju svakodnevnu aktivnost, bilo da je šoping, piće sa prijateljicama, odlazak po dete u vrtić ili pak poslovni sastanak ovim autfitom nećete pogrešiti.

Komentari. (1)

Loading
Fortifor

18.12.2023 08:18

Mogu Ani da pljunu pod...... zena je lepa i uspešna... moze da ode po dete u vrtić i u sotrsu.... jer je i zgodna 💣