Ana Ivanović

O stajlingu Ane Ivanović ne prestaje da se priča, šta joj je ovo trebalo? (foto)

Autor:

03.01.2024 17:26

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Novogodišnji stajling Ane Ivanović jednostavan je, pomalo letnji i preudoban



 Godinu 2023. Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger pamtiće samo po najlepšem, u maju su dobili trećeg sina i upotpunili porodičnu sreću.

Najluđu noć proveli su u porodičnom domu, ali to bivšu teniserku nije sprečilo da zablista, pa se novogodišnji stajling Ane Ivanović i dalje komentariše.

Hannes Magerstaedt/Getty Images

 

U Aninom garderoberu mogu se naći brojni odevni komadi na kojima bi joj pozavidele zaljubljenice u modu, a za novogodišnju noć teniserka je birala haljinu jednog od njenih omiljenih brendova.

Novogodišnji stajling Ane Ivanović lako je iskopirati. Haljinu definitivno vredi imati u ormaru i nositi je u brojnim prilikama, s visokim potpeticama ili ravnim sandalama ili baletankama.

Novogodišnji stajling Ane Ivanović jednostavan i efektan

Reč je o plavoj svilenoj haljini na preklop, sa romantičnim detaljima u vidu karnera i balon-rukava. Svila i hladi i miluje telo, pa je u pitanju haljina koja se lako može nositi u svakom godišnjem dobu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ono što je dodatno dobro je što ovakav model haljine krije kilograme zahvaljujući kroju u predelu struka, kao i vezivanju. Tu je i asimetrija za poseban efekat, V-izrez koji ipak ne otkriva dekolte i uvek prikladna midi-dužina. 

Pročitajte Najmlađi sin Ane Ivanović konačno uslikan, teniserka ima najslađu pomoć u kuhinji (foto)

Ova haljina trenutno se može naći u prodaji po ceni nešto nižoj od šeststo evra, ali ovakvih modela ima i u nebrendiranim i mnogo jeftinijim varijantama, piše "Glossy".

Ana je sa njom ukombinovala bordo sandale, a od nakita je ponela sat i diskretne minđuše.

Komentari. (0)

Loading