Tijana Pečenčić

Zimče iz Vojne akademije dugo nismo videli u javnosti, a sada smo je jedva prepoznali

Autor:

24.04.2024 19:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Tijane Pečenčić danas je dosta drugačiji



Jedna od omiljenih glumica iz serije „Vojna akademija“ Tijana Pečenčić dugo se nije pojavljivala u javnosti.

Lepa crnka pre nekoliko godina osvojila je srca publike svojim šarmom, ali i izgled Tijane Pečenčić oduvek je privlačio dosta pažnje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Autentične crne lokne i duga kosa njen su zaštitni znak, pa je bilo gotovo nemoguće zamisliti je u drugačijem izdanju. Kada se sinoć pojavila na jednoj reviji u Beogradu, u prvi mah mnogi je nisu prepoznali.

Izgled Tijane Pečenčić drugačiji je nego što smo navikli. Glumica sada ima potpuno drugačiju ravnu frizuru, ali i drugačiji stil koji je bio i te kako zapažen.

Pročitajte Ena Popov ima pantalone koje najbolje prikrivaju višak kilograma, sve druge ćete zaboraviti (foto)

Tijana je za ovu priliku nosila teksas komplet preko kojeg je ogrnula crnu jaknu. Uz to je uparila i crnu torbicu, a stajling je zaokružila šik naočarima iste boje.

Uz jedan ovakav autfit savršeno se uklapa crvena nijansa ruža koji glumici veoma laska.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Inače, popularna Zimče jedno vreme je živela u Hrvatskoj gde je glumila u tamošnjim serijama, a tu je svojevremeno upoznala i svoju ljubav Janka Popovića Volarića .

Oni su se upoznali na snimanju serije „Kud puklo da puklo“, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili 2015. godine, na Danima hrvatskog filma.

- Ona je jednostavno predivna osoba koja me je očarala svojom inteligencijom, ponašanjem, talentom, duhovitošću i lepotom - izjavio je jednom prilikom Popović Volarić.

Komentari. (0)

Loading