Ana Ivanović

Ana Ivanović rizikovala, da li joj ovakva haljina priliči? (foto)

Autor:

03.02.2024 16:37

Foto: Photo by Andreas Rentz / Getty Images for MADELEINE

Foto: Photo by Andreas Rentz / Getty Images for MADELEINE

Haljina Ane Ivanović glavna tema na društvenim mrežama



Ana Ivanović u svakoj prilici otkriva da je rođena sa stilom. Kada je reč o modi, prvenstvo uvek daje eleganciji i jednostavnosti, a to mogu da potvrde i njene najnovije fotografije. 

Naime, na gala događaju u Berlinu nekadašnja teniserka pojavila se skockana od glave do pete, a izazovna haljina Ane Ivanović prisutne je ostavila bez daha. 

Promo

 

Supruga Bastijana Švajnštajgera i majka troje dece ponela je crnu haljinu sa prorezima u predelu struka i otkrivenim leđima čime je svoju vitku liniju stavila u prvi plan. 

Pročitajte Posle osam godina Ana Ivanović priznala - Bastijan mi ovo stalno zamera

Uz haljinu je uklopila crne hulahup čarape, a celokupan stajling upotpunile su salonke sa vrtoglavo visokom potpeticom. Diskretna šminka i kosa uvijena u blage talase učinile su da Ana zablista. 

Instagram

 

Haljina Ane Ivanović dopala se korisnicima društvene mreže Instagram, međutim, bilo je i onih koji smatraju da joj ova smela kombinacija previše otkriva. 

Komentari. (1)

Loading
Drina

03.02.2024 19:46

ANA je pre svega bivsa teniserka, svetski broj #1, majka troje dece ciji je muz bivsi fudbaler iz Nemacke B.S. Niije oba stekla ime udajom za Schweinija, vec svojim trofejima u tennisu.