Ana Ivanović

Kakva promena: Anu Ivanović su svi netremice gledali, ovako se oblači majka troje dece (foto)

Autor:

01.03.2024 16:46

Foto: SVEN HOPPE/AFP/Profimedia

Foto: SVEN HOPPE/AFP/Profimedia

Stajling Ane Ivanović našao se na meti komentara, razlog je ovoAna Ivanović obožava modu i nikada ne greši u odabiru komada iz garderobera koji će poneti za određenu priliku. Ni ovoga puta nije bilo drugačije. 

Nekadašnja teniserka je svoj profil na društvenoj mreži Instagram osvežila novom fotografijom, a stajling Ane Ivanović privukao je pažnju javnosti. 

Promo

 

Prvog dana marta Ana je prošetala u jednostavnoj, ali elegantnoj kombinaciji: omiljenim teksas pantalonama koje se uklapaju u svaku priliku, a naročito u casual dnevne varijante, teksas košulji i zelenom sakou. 

Pročitajte Posle osam godina Ana Ivanović priznala - Bastijan mi ovo stalno zamera

Stajling Ane Ivanović kompletirale su cipele u boji sakoa, diskretan nakit i kosa skupljena u elegantni rep. Međutim, pratiocima nije promaklo ni to da se ispod njene košulje nazire beli top.

Budući da se ne viđa često u smelim izanjima, stajling Ane Ivanović očarao je njene pratioce koji su joj u komentarima poručili da je prava ikona stila. 

Pročitajte O stajlingu Ane Ivanović ne prestaje da se priča, šta joj je ovo trebalo? (foto)

„Stajling za desetku”, „Pun pogodak”, „E, ovako treba da izgleda majka troje dece, bravo Ana” samo su neki od komentara. 

Komentari. (0)

Loading