Nevena Božović

Dugo Nevena Božović nije ponela ovakvu kreaciju, boja lavande uz njene oči savršeno pristaje

Autor:

10.12.2023 11:16

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Haljina Nevene Božović savršen je izbor za najluđu noć



Decembar je mesec slavlja, raskošnih toaleta i širokih osmeha, a kako nam je najluđa noć sve bliža, mnoge dame razmišljaju o stajlinzima u kojima će zablistati te večeri.

Haljina Nevene Božović može biti savršen predlog onima koje žele da oduševe i pokupe sve poglede tokom novogodišnje noći.

Ata Images

 

Lepa pevačica pre nekoliko dana pojavila se na snimanju novogodišnjeg programa Radio Televizije Srbije, a za tu priliku odabrala je šljokičastu toaletu koja joj je savršeno pristajala.

Duga haljina ljubičaste boje, potpuno prošivena šljokicama, idealan je model za Novu godinu ili bilo koji tip prazničnih proslava.

Ata Images

 

Haljina Nevene Božović privukla poglede svih prisutnih

U pitanju je model koji je i spreda i pozadi potpuno zatvoren, naglašenih ramena a u struku je drapirana, što je odličan trik za sve one koji žele da sakriju viškove u tom predelu.

Haljina Nevene Božović ima i dubok šlic koji otkriva jednu nogu, a po rubu haljine nalazi se efektan detalj, perje. Celokupan stajling zaokružila je lakovanim salonkama u boji kože, talasastom frizurom i decentnom šminkom.

Ata Images

 

Pročitajte Svaka čast, hrabri čoveče - Muž Nevene Božović u spasilačkoj misiji u Izraelu, isplivale prve fotografije

Mlada muzička zvezda ovom odevnom kombinacijom pokazala je i savršenu figuru koju je povratila nedugo nakon porođaja.

Takođe, ono što je zanimljivo jeste da je Nevena očigledno fan šljokica i štrasa s obzirom na to da je nedavno nosila sličan, samo kraći model haljine.

 

Komentari. (0)

Loading