Marija Karan

Četrdesete su nove dvadesete: Marija Karan u bikiniju pokazala sve ono o čemu žene maštaju (foto)

Autor:

24.11.2023 07:39

Foto:

Foto:

Marija Karan u kupaćem kostimu mami muške uzdahe u toplijim krajevima



Marija Karan nakon razvoda od Džoela Lubina vratila se u srpsku prestonicu sa sinom Markom Leom.

Ipak, ljubav joj se osmehnula nedugo nakon razvoda pa je sada na relaciji Srbija – Crna Gora zbog novog partnera, Marka Gvozdenovića. Celo leto proveli su na Crnogorskom primorju gde je Marija Karan u kupaćem kostimu pokazala koliko je zgodna.

Instagram

 

Ipak, čini se da za lepu glumicu leto nije gotovo. Po dolasku tmurnih jesenjih dana, ona je spakovala kofere i sa sinom i partnerom otputovala u toplije krajeve kako bi uživala u slobodnom vremenu, kojeg sve manje ima.

Svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obaveštava o svakodnevnim aktivnostima, pa smo tako juče imali prilike da vidimo kako Marija Karan u kupaćem kostimu uživa na brodu. 

Instagram

 

Marija Karan u kupaćem kostimu pokazala izvajano telo

Iza nje su se mogli videti mališani, te je jasno da joj naslednik pravi društvo na ovom putovanju. Ipak, ono što su svi primetili jeste da glumica izgleda savršeno i u svojim četrdesetima.

Marija je na sebi imala minijaturni crni bikini, a svi su odmah primetili njene čvrste grudi, ravan stomak i zategnutu kožu.  

Pročitajte Hrabrost ili? Marija Karan prošetala farmerke za kojima se svako okrenuo (foto)

Pohvale i komplimente na račun izgleda lepa dramska umetnica dobija svakodnevno, a kako i ne bi kada fenomenalno izgleda. 

Instagram

 

Ispunjena na svim životnim poljima, uživa u svakom novom danu, vodi računa o ishrani, redovno trenira i eto rezultata. Možda zvuči teško, ali zapravo je veoma jednostavno, bitna je samo želja.

Komentari. (0)

Loading