Marija Karan

Stiglo pojačanje u dom poznate glumice: Sada je ona mezimica

Autor:

25.10.2022 16:50

Foto:

Foto:

U dom glumice Marije Karan stigla je ona i oduševila sve



Poznata glumica Marija Karan otkako se razvela od supruga, holivudskog producenta Džoela Lubina, ona i njen sin Marko Leo čine dvočlanu porodicu, ali je lepa Marija nedavno sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju na kojoj ona i njen naslednik uživaju u društvu novog člana porodice Karan. Reč je o maloj maci kojoj su dali ime "Šećerna braon pahuljica", koja se već odomaćila u njihovom domu. Marko Leo je dobio društvo, a njegova majka uživa u njegovom osmehu, jer se njih dvoje lepo slažu. 

Instagram screenshot @marakaran

 

 

 

Pročitajte Sve za njega - Ovako Marija Karan uživa sa sinom, za Marka Lea ovo će biti dan za pamćenje

 

Poznati glumački par je i nakon razvoda ostao u dobrim odnosima, a kako prenose domaći mediji Džoel se sada češće može videti u srpskoj prestonici nego kada su Marija i poznati producent bili u braka. Kako bi što više vremena proveo sa svojim naslednikom, a od sada i sa novim članom njihove porodice. Marija neretko sa svojim pratiocima deli trenutke sa svojim naslednikom, pa je ovo bila još jedna prilika da vidimo kako danas izgleda glumičin sin koji je ove godine krenuo u prvi razred.

Instagram screenshot @marakaran

 

 

U dom porodice Karan je stigao novi član, tako da će od sada porodica biti brojnija, a Marija i Marko Leo su već na fotografijama pokazali privrženost prema novom članu, sa kojim će zajedno uživati u porodičnom domu, dok je Marijin naslednik dobio pojačanje i društvo za igru.

Instagram screenshot @marakaran

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading