Porodica Đoković

Pakuju kofere: Đokovići se sele iz Srbije, ovde će biti njihov novi dom?

Autor:

22.11.2023 14:20

Foto:

Foto:

Saška i Đorđe Đoković ubuduće će živeti na ovoj lokacijiSaška i Đorđe Đoković već neko vreme uživaju u srećnom braku. Njihov porodični dom bio je u Beogradu, ali prema pisanju domaćih medija, to neće još dugo biti tako.

Naime, njih dvoje nameravaju da se presele u Ujedinjene Arapske Emirate, te će ubuduće sa sinom Aleksandrom živeti u Dubaiju.

Instagram

 

Saška i Đorđe Đoković sele se zbog poslovnih obaveza

- Saški i Đorđu je trenutno prioritet da pronađu stan koji će ispuniti sve njihove zahteve. Tamo je malo komplikovanija procedura oko kupovine nekretnine kada ste stranac, ali je već sve pri kraju, bukvalno je pitanje dana.

Pročitajte Nekada misica i voditeljka, danas snaja jedne od najimućnijih srpskih porodica

Najverovatnije će se odlučiti za jedan stan koji se nalazi u blizini najpoznatijih turističkih atrakcija, a čija je cena oko dva miliona evra.

On je prostran za njih, ali ima i dovoljno mesta ukoliko im neko od porodice ili prijatelja dođe u posetu.

Instagram

 

Sve će biti, što se kaže, kao u svili i kadifi. Iako Đokovići obožavaju Beograd, a i u mogućnosti su da biraju gde će živeti, oni su se za Dubai odlučili prvenstveno zbog poslovnog angažovanja - kaže izvor za Kurir, i dodaje:

- Kako je neophodno da zbog prirode posla tokom godine budu konstantno na relaciji Beograd-Dubai, Saška i Đorđe su shvatili da je za njih najbolje da se presele u Emirate.

Pročitajte Porodica Đoković obeležava Aranđelovdan, bez ove pevačice nema slavlja, Dijanina velika prijateljica (video)

Trenutno su u fazi preseljenja, i baš su uzbuđeni zbog novog životnog poglavlja. Inače, Saška nikad nije krila da je i njoj i suprugu Dubai jedan od omiljenih gradova na svetu, i da su i ranije tamo išli, i to više puta tokom godine.

Posebno kad je kod nas bilo hladno – ispričao je izvor za pomenuti medij.

Komentari. (0)

Loading