Nevena Božović

Potpuna transformacija! Nevena Božović ima novu frizuru, mišljenja su podeljena (foto)

Autor:

28.01.2024 12:31

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Frizura Nevene Božović nekome stoji savršeno, nekome ne, a pevačici? Procenite samiNevena Božović u medijima se pojavi samo kada ima nešto da kaže, da promoviše novu pesmu ili najavi koncert.

Na društvenim mrežama je ipak aktivnija, te neretko objavljuje neke privatne trenutke, a sada smo mogli da vidimo kako izgleda nova frizura Nevene Božović.

ATA Images

 

Lepa pevačica pozirala je u liftu dok su u prvom planu bile sveže ošišane šiške, koje Neveni savršeno pristaju uz njen oblik lica.

Nova frizura Nevene Božović pravi je hit godine koja je pred nama, ipak, guste šiške ne pristaju svakoj dami, te tu treba biti obazriv.

Frizura Nevene Božović je savršena

Frizeri i bjuti stručnjaci tvrde da ovako stilizovana kosa damama koje imaju okrugao oblik lica može povećati godine, dok kod Nevene to nije slučaj, naprotiv.

Instagram

 

Pevačica boju kose po kojoj je prepoznatljiva nije menjala, a na fotografijama ne možemo videti da li je nešto radila kada je reč o dužini.

Pročitajte Dugo Nevena Božović nije ponela ovakvu kreaciju, boja lavande uz njene oči savršeno pristaje

Komplimenti i pozitivne kritike na račun novog izgleda muzičke zvezde ne prestaju, a i zašto bi kada Nevena nikada nije bila lepša?

Komentari. (0)

Loading