Ana Bekuta

Odelo Ane Bekute ne prestaje da se komentariše, mnogi misle da ga je pozajmila od unuke (foto)

Autor:

01.01.2024 18:44

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Novogodišnji stajling Ane Bekute ne prestaje da se komentariše



Najluđa noć je iza nas, a javne ličnosti su se i ovog puta potrudile da izgledaju svetski i budu na visini zadatka.

Modni stručnjaci savetovali su da su šljokice pravi izbor za doček ove godine, a novogodišnji stajling Ane Bekute u potpunosti je to ispunio.

Ata Images

 

U jednom od najluksuznijih hotela na primorju folk pevačica je zablistala, u pravom smislu te reči. Za doček 2024. godine muzička zvezda se odlučila da ponese šljokičavo odelo u jarko zelenoj boji.

Uz ekscentrični komplet ukombinovala je jednostavnu crnu majicu sa dubokim dekolteom, dok je frizura i ovog puta bila u afro loknicama.

Novogodišnji stajling Ane Bekute joj savršeno pristaje

Fanovi su bili oduševljeni Aninim autfitom, te je folkerka primila brojne komplimente i dala primer svim mlađim koleginicama koje umeju da preteraju i budu oskudno obučene.

Novogodišnji stajling Ane Bekute još jednom je pokazao da je pevačica jedna od najbolje stilizovanih dama sa javne scene, te da ne ume da pogreši kada je modni odabir u pitanju.

Pročitajte Da li biste u ovome došli na gala proslavu? Ana Bekuta ponovo u centru pažnje (foto)

Ukoliko večeras idete na reprizu dočeka, evo savršenog predloga kako da zablistate bez puno muke. Iskopirajte novogodišnji stajling Ane Bekute i svi pogledi biće uprti u vas, sigurno.

Komentari. (0)

Loading