Milena Vasić

Po ugledu na svetske zvezde: Milena Vasić u vunenom kaputu koji decenijama ne izlazi iz mode (foto)

Autor:

14.12.2023 15:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Vuneni kaput Milene Vasić oduševio modne znalce, vanvremenski komadOtkako se pojavila na javnoj sceni Milena Vasić slovi za jednu od najbolje obučenih glumica. Njena izdanja oduševljavaju, bilo da je reč o visokoj modi ili „casual“ izdanjima, te je često inspiracija brojnim damama.

Ni ove sezone lepa glumica nije bila ništa manje dorasla tituli žene od stila, a kaput Milene Vasić koji je ponela na premijeri predstave ”Budućnost” oduševio je prisutne. 

Ata Images

 

Za ovu priliku ona je odabrala udobnu, ali veoma modernu odevnu kombinaciju koju su činili zeleni džemper, crne skinny pantalone i čizme sa nitima. Ipak, kaput Milene Vasić privukao je sve poglede. 

Pročitajte Milena Vasić ima 45 godina, troje dece i telo zategnuto kao struna, evo i kako

Reč je o maksi modelu klasičnog kroja, a ono što kaput Milene Vasić posebno izdvaja je popularna šara koja je u svetu poznata kao herringbone pattern.

Ata Images

 

Kaputi sa desnom riblje kosti bili su jednako popularni u svim modnim erama. Nije bilo perioda u kome su oni smatrani „passé“ komadom i poznati su po tome što pružaju vrlo elegantan i otmen izgled.

Kaput Milene Vasić preferiraju i svetske zvezde poput Dženifer Lopez, koja je sličan model ponela uz malu, crnu haljinu i cipele sa visokom potpeticom. 

 

Komentari. (0)

Loading