Dženifer Lopez

Nema veze sa botoksom, a briše godine sa lica: Trik Dženifer Lopez ćete obožavati (foto)

Autor:

11.11.2023 16:08

Foto: Photo by Phillip Faraone / Getty Images

Foto: Photo by Phillip Faraone / Getty Images

Bjuti savet Dženifer Lopez oduševio dame širom sveta



Iako je u julu napunila 54 godine, latino diva Dženifer Lopez može se pohvaliti savršenim izgledom koji prati damsko držanje i stil. 

Slavna pevačica i glumica sa svojim fanovima nesebično deli male bjuti tajne, a savet Dženifer Lopez za blistavu i zategnutu kožu oduševio je dame širom sveta. 

Emma McIntyre/Getty Images

 

Ona je, naime, istakla da kvalitetan san ima veoma važnu ulogu u životu svakog pojedinca, ali i da blagotvorno utiče na stanje i izgled kože. 

– Bilo je trenutaka kada sam spavala tri do pet sati. Bila sam u kasnim dvadesetim i mislila da sam nepobediva. Sve dok jednog dana nisam imala napad panike zbog nedostatka sna.

Savet Dženifer Lopez je zlata vredan

Nakon konsultacije sa lekarom slavna pevačica i glumica promenila je životne navike, a osim boljeg fizičkog i mentalnog zdravlja, promene su se videlele i na njenoj koži. 

– Ponekad se probudim i kažem sebi: „Vau! Upravo sam izgubila 10 godina s lica!” To je ono što kvalitetan san radi za vas, a s vremenom se to akumulira.

Photo by Andrew TothGetty Images for Netflix

 

Da je savet Dženifer Lopez zlata vredan, smatraju i stručnjaci. Na kraju krajeva, svima nam je odavno poznat termin beauty sleep – san za lepotu.

– Kako starimo, nedostatak sna više utiče utiče na nas i vidljiviji je na licu – tvrdi dr Majkl Dž. Breus, klinički psiholog, specijalista za spavanje sa sertifikatom odbora i glavni direktor za spavanje Purplea.

Pročitajte Posle devet godina Dženifer Lopez podelila srećne vesti, svi joj čestitaju

Prema njegovim rečima, upravo je to razlog što, uprkos neprospavanim noćima, u mladosti posle kasnih noćnih izlazaka na licu nema traga umora i finih linija i bora – one stižu naknadno.

Komentari. (0)

Loading