Dženifer Lopez

Posle devet godina Dženifer Lopez podelila srećne vesti, svi joj čestitaju

Autor:

18.09.2023 12:05

Foto: Photo by Phillip Faraone / Getty Images

Foto: Photo by Phillip Faraone / Getty Images

Sreća Dženifer Lopez se više ne može sakriti



Nakon što je Benu Afleku dala drugu šansu i ponovo stala na ludi kamen, Dženifer Lopez obradovala je fanove prelepim vestima. 

Photo by Phillip Faraone/Getty Images

 

Slavna pevačica potpisala je ugovor sa producentskom kućom BMG koja će izdati njen novi album pod nazivom “This Is Me… Now“. 

Pročitajte Prošlo je tek godinu dana od venčanja - Dženifer Lopez i Ben Aflek doneli neočekivanu odluku

Sreća Dženifer Lopez je neizmerna, te sa nestrpljenjem očekuje da vidi kakva će biti reakcija publike na trinaest novih pesama u koje je uložila trud, vreme i svu svoju ljubav. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

“This Is Me… Now“ će biti njen prvi studijski album kao solo pevačice nakon devet godina i albuma A.K.A. koji je 2014. godine izdala producentska kuća Capitol Records.

- Oduševljeni smo zbog prilike da sarađujemo sa Dženifer i njenim timom na izdavanju prvog albuma nakon gotovo devet godina - rekao je Thomas Coesfeld, izvršni direktor BMG-a.

Pročitajte Majka Dženifer Lopez presrećna, sve otkrila - Molila sam se za to punih 20 godina, znala sam da će...

- Oboje smo uzbuđeni i ponosni što smo postali poslovni partneri sa Dženifer Lopez na ovom dugo očekivanom nastavku njene karijere. 

Jasno napisano s ljubavlju i kroz iskustvo, ‘This Is Me..Now’ podiže i nadahnjuje. Dženi se vratila u tačku svoje karijere kada je njena poruka veća nego ikad - dodao je predsednik BMG-a.

 

Komentari. (0)

Loading