Dženifer i Ben

Prošlo je tek godinu dana od venčanja: Dženifer Lopez i Ben Aflek doneli neočekivanu odluku

Autor:

30.06.2023 12:00

Foto: Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Foto: Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Odluka Dženifer Lopez i Ben Afleka je sve iznenadila



Iako su posle dve decenije pauze pružili šansu svojoj ljubavi i ponovo stali na „ludi kamen“, Dženifer Lopez i Ben Aflek doneli su odluku koja je veoma iznenadila njihove najmilije.

Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)

 

Jedan od omiljenih parova je godinu dana nakon venčanja o kojem su svi pričali i pisali rešio da obnovi bračne zavete nakon čega će uslediti gala porslava u njihovoj raskošnoj vili. 

Pročitajte Dženifer Lopez i Ben Aflek stižu u Beograd, razlog je prelep

Pošto nije običaj da se zaveti obnavljaju tako rano, odluka Dženifer Lopez i Bena Afleka je u prvi mah sve iznenadila. No, njihovi najbliži shvatili su koliko se Dzenifer i Ben vole te su ih svim srcem podržali. 

- Džen i Ben su zaljubljeni nego ikada i ova godina braka im je, jednom rečju, bila spektakularna. Sva njihova deca se odlično snalaze, porodice su usklađene.

Oboje žele da obnove zavete i pokažu koliko su zaljubljeni jedno u drugo. Oni ovu drugu šansu ne uzimaju zdravo za gotovo - rekao je izvor za Dejli mejl.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

 

Izvor za pomenuti medij dodao je i da Benifer duo ima nameru da slavi svoju ljubav, sviđalo se to ljudima ili ne, jer konačno imaju "vezu kakvu su oduvek želeli".

Pročitajte Dženifer, ali ne Lopez - Ben Aflek uslikan sa bivšom, fotografija o kojoj svi bruje (foto)

S druge strane bračni partneri se ovim povodom nisu javno oglašavali, te nam ostaje da vidimo da li je odluka Dženifer Lopez i Bena Afleka konačna ili je došlo do promene u poslednjem trenutku.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading