Dženifer i Ben

Emocije na vrhuncu: Deca Dženifer Lopez i Bena Afleka presrećna, kakva radost, bruje svetski mediji

Autor:

18.01.2023 11:44

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Deca Dženifer Lopez i Bena Afleka raduju se novom životnom poglavlju



Dženifer Lopez i Ben Aflek srećniji su nego ikada i svakim danom sve zaljubljeniji jedno u drugo. Svoju ljubavnu vezu obnovili su nakon više od 20 godina, a sada je pevačica otkrila novosti koje su oduševile javnost. 

Pročitajte Dženifer Lopez pokazala svoj porodični dom u kojem preovlađuju elegancija i rustični stil

Guliver Getty Images

 

Lopez je otkrila da Ben i ona sada žive zajedno, a s njima su konačno i njihova deca, koja se privikavaju na novu porodicu.

- Uselili smo se! Sada svi živimo zajedno. Deca su se preselila kod nas. Bila je to zaista jedna vrsta emocionalne tranzicije, ali u isto vreme svi moji snovi postali su stvarnost - rekla je za "Today" Džej Lo ne skrivajući sreću zbog promena koje joj se događaju.

Dženifer je mama blizanaca Eme i Maksa koje je dobila s pevačem Markom Antonijem. Ben je s bivšom suprugom, glumicom Dženifer Garner dobio troje dece: devočice Vajolet i Serafinu i dečaka Samuela.

Pročitajte Luksuz samo takav - Ben i Dženifer kupuju vilu od 165 miliona dolara (foto)

Guliver Getty Images

 

Lopezova nije krila da im je bio veliki izazov da spoje svoju decu, no da su im pristupili vrlo nežno kako bi se svi oni navikli na novu situaciju i nove partnere svojih roditelja. Ona je ovom prilikom komentarisala i kako Ben i njegova bivša supruga jako dobro funkcionišu kada je u pitanju zajednički odgoj dece.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading