Ben i Dženifer

Dženifer, ali ne Lopez: Ben Aflek uslikan sa bivšom, fotografija o kojoj svi bruje (foto)

Autor:

21.02.2023 11:15

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Ben Aflek i Dženifer Garner uslikani zajedno, fotografiju svi komentarišu



Proteklih nekoliko dana svet je brujao o Dženifer Lopez i Benu Afleku, a njihova prepirka sa dodele Gremi nagrada pokrenula je spekulacije da u braku postoje trzavice. Međutim, posle spornog događaja, par je ipak pokazao da ljubav i dalje postoji, te su na Dan zaljubljenih svetu predstavili slične tetovaže koje su posvetili jedno drugom.

"Predanost. Srećan Dan zaljubljenih, ljubavi moja. Predanost je seksi. Ovo smo mi sada", napisala je Dženifer pored fotografije na kojoj se vidi tetovaža na njenom levom rebru.

Pročitajte Zgodne u pedesetim - Uz trening JLO vaše telo će izgledati fantastično u šestoj deceniji! (video)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Ben je istetovirao dve ukrštene strelice i između njih slova B i Dž, a nakon glumčeve objave usledile su brojne šale jer mu se i bivša supruga zove Dženifer. "Ben je stavio slovo Dž. Od koje supruge?", napisao je jedan od pratilaca.

Pročitajte Emocije na vrhuncu - Deca Dženifer Lopez i Bena Afleka presrećna, kakva radost, bruje svetski mediji

Instagram

 

Nije tajna da je Ben Aflek sa nekadašnjom izabranicom Dženifer Garner ostao u dobrim odnosima zbog dece, pa često provode vreme svi zajedno. Tako je bilo i ovaj put, kada su bivši supružnici krenuli sa sinom Semom i ćerkom Vajolet na košarkašku utakmicu, što nije promaklo paparacima na ulicama Los Anđelesa.

Pročitajte Zaboravite na bore - Uz trik Dženifer Lopez i vi ćete vratiti sat unazad

 

 

Inače, Ben je u dobrim odnosima i sa Dženiferinim partnerom, biznismenom Džonom Milerom sa kojim je ona otpočela vezu mesec dana nakon razvoda od glumca.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading