Dženifer i Ben Aflek

Intima na jezeru: Otkriveno gde su se sakrili posle venčanja

Autor:

25.08.2022 14:30

Foto:

Foto:

Medeni mesec Dženifer i Ben Afleka: ušukani u oazi smaragdnih voda



Medeni mesec Dženifer i Ben Afleka: poznati pevačko-glumački bračni par koji je pre nešto više od mesec dana izgovorio sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu, kojoj su prisustvovali deca i majka slavne pevačice, odlučili su da prirede svadbenu proslavu i ceremoniju koja dolikuje ljubavi koja je čekala krunu venčanja skoro 20 godina.

Instagram screenshot @jlo_greatest_lover

 

 

 

Pročitajte Procurili detalji: otkriveno kako su izgledale tri venčanice

 

Dženifer Lopez i Ben Aflek su proteklog vikenda napravili proslavu na imanju u Džordžiji, koje je poznati glumac kupio pre 20 godina tokom njihovog zabavljanja, ušuškano u zelenoj oazi ostrva Hempton, kojoj je prisustvovalo 135 zvanica, među kojima su pored porodice, rodbine i prijatelja, bile i kolege iz sveta filma. Svi zajedno su sa mladencima proslavili njihovu sreću i radost. Mlada je za tu priliku imala tri haljine koje je dizajnirao i pravio čuveni dizajner Ralph Loren, koje su joj stajale kao salivene. 

Nakon što se par venčao u Las Vegasu, oni su otputovali na medeni mesec u Francusku, Pariz, gde su uživali u šetnjama, gradom ljubavi, nasmejani, držeći se za ruke, obilazeći restorane i uživajući u domaćoj francuskoj gastronomiji. Potom je usledio put u Italiju, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnom, sa svojim gradovima, morima, jezerima, arhitekturom, istorijim, ali i kuhinjom, pa se tako ovoga puta par odlučio da odmah nakon trodnevne svadbene ceremonije, otputuje na prelepo italijansko jezero Komo. 

Instagram screenshot @jlo

 

 

Poznato kao mali ušukani raj u zelenilu, sa pregršt cvetnih aleja, u regionu Lombradija, koje od 19. veka, predstavlja luksuzno odmaralište, u kojem je nakon boravka engleske kraljice od vile napravljen luksuzni hotel, pa, sve do danas važi za ekskluzivnu destinaciju u kojoj letuju mnoge poznate ličnosti, pa se tako i ovaj par odlučio da treća destinacija za medeni mesec bude baš italijansko jezero.

Kako prenose strani mediji, Dženifer i Ben su viđeni kako krstare brodom u opuštenom izdanju i razmenjuju nežnosti, nakon čega su posetili jedan elitni restoran koji često posećuju glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal koji inače imaju vilu na italijanskom jezeru. 

Instagram screenshot @jlo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading