Džej Lo

Dženifer Lopez i Ben Aflek stižu u Beograd, razlog je prelep

Autor:

17.03.2023 09:58

Foto: Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Foto: Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Latino diva Dženifer Lopez stiže u Srbiju i to u našu pestonicu, kao specijalna gošća na gala rođendanskoj proslavi poznatog domaćeg milionera



Izgleda da je Srbija ostavila prelep utisak na Dženifer Lopez, jer ponovo stiže u Beograd!

Ovoga puta, popularna pevačica dolazi na privatnu zabavu jednog biznismena koji je za to iskeširao ni manje ni više nego 200.000 evra. 

Pročitajte Dženifer, ali ne Lopez - Ben Aflek uslikan sa bivšom, fotografija o kojoj svi bruje (foto)

Gary Hershorn-Pool / Getty Images

 

Kako saznaje Kurir latino diva će krajem maja privatnim avionom sleteti na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" gde će je na pisti čekati luksuzno vozilo koje će je odvesti na lokaciju gde će parti biti upriličen.

Ovaj moćnik već je organizovao zabave gde su prisustvovale zvezde iz svetskog džet seta, a sada je došao red da mu planetarno poznata diva bude gošća.

- Planirano je da Dženifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno preko njenih agenata. U cenu je uračunat pevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom sleće oko osamnaest časova. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gde će biti održano slavlje.

Pročitajte Emocije na vrhuncu - Deca Dženifer Lopez i Bena Afleka presrećna, kakva radost, bruje svetski mediji

Photo by Emma McIntyre/Getty Images

 

Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom - priča izvor Kurira.

Holivudska zvezda u našu zemlju će doći u pratnji svog tima.

- Sa njom neće biti njen muž Ben Aflek, to je sigurno. Svi ostali detalji oko njenog dolaska biće poznati pred sam dolazak. Naravno, u ugovoru je navedeno i to da ukoliko se dogodi da pevačica bude sprečena zbog nekog višeg interesa ima pravo da otkaže dolazak i novac će u tom slučaju biti vraćen - završava sagovornik.

Photo by Romain Maurice/Getty Images for Haute Living)

 

Inače, Džej Lo drugi put dolazi u našu zemlju. Ona je, podsetimo, imala koncert 2012. godine u Beogradskoj areni. Tada je dala intervju za medije da je oduševljena našom prestonicom i da bi volela ponovo da se vrati u Srbiju. Ta želja će joj se uskoro i ostvariti.

- Oduševljena sam. Ljudi su fenomenalni. Očekivala sam da me ovoliko volite. I ja sam opčinjena vašim narodom - rekla je tada između ostalog pevačica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading